8.9

De plafonds in uw badkamer moeten aan hoge eisen voldoen. Uw badkamer is immers de meest vochtige ruimte in uw woning. Om ervoor te zorgen dat u geen last krijgt van schimmel en vocht, adviseert Sanidrõme u graag over de mogelijkheden van bijvoorbeeld aluminium plafonds, die vochtbestendig en onderhoudsvrij zijn. Uiteraard monteren wij deze plafonds ook voor u.

De voordelen van aluminium plafonds

Aluminium plafonds bieden een aantal praktische voordelen. Naast de vochtbestendige eigenschappen, is het tevens mogelijk om overal in de plafonds (LED)spots te laten inbouwen. Op deze manier wordt uw badkamer sfeervol verlicht. Daarnaast is het mogelijk om leidingen onzichtbaar achter de plafondpanelen weg te werken, omdat deze onafhankelijk van elkaar worden gemonteerd.  Tot slot passen de aluminium plafonds in vrijwel iedere badkamer: van klassiek tot modern.

Uw badkamerwensen in kaart gebracht

In een adviesgesprek brengen we graag uw badkamerwensen in kaart, en vertellen we u meer over de mogelijkheden binnen uw beschikbare ruimte en budget. Kom eens inspiratie opdoen in een van onze showrooms en maak een afspraak met onze badkameradviseur voor meer informatie over de plafonds in uw badkamer.

Door de cookies te accepteren of gebruik te blijven maken van deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.