8.9

Tegels kleden uw badkamer of toilet aan. Ze zorgen voor sfeer, warmte en bepalen voor een groot gedeelte de uitstraling van uw sanitaire ruimtes. Sanidrõme heeft een ruime collectie tegels: vloertegels én wandtegels. We adviseren u graag over welke tegels het beste bij het interieur van uw badkamer of toilet passen.

Vloertegels en wandtegels

Vloertegels en wandtegels kunnen worden gecombineerd om een andere uitstraling te creëren. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende designs, kleuren, afmetingen en vormen.  En nadat u uw keuze heeft gemaakt, kunnen onze tegelzetters uw gloednieuwe tegels zelfs voor u zetten.

Sanidrõme heeft tegels van bekende merken in haar assortiment, zoals Atlas Concorde, Sphinx, Villeroy en Boch en Mosa. Laat u verrassen door ons veelzijdige aanbod!

Welke tegels kiest u?

Laat u inspireren in één van de Sanidrõme showrooms, of bekijk ons inspiratieboek ‘BadkamerBreed’. Hierin vindt u pagina’s vol badkamer inspiratie, tips en voorbeelden. Een impressie van het inspiratieboek is eenvoudig online aan te vragen, of bekijk de volledige versie in één van de Sanidrõme showrooms.

Wilt u samen met één van onze experts de mogelijkheden verkennen? Neem dan contact op met Sanidrõme of vind hier een vestiging bij u in de buurt.

Door de cookies te accepteren of gebruik te blijven maken van deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.