8.9

Een toilet is een belangrijk onderdeel van uw huis omdat een toilet bijdraagt aan de algehele hygiëne van uw huishouden. Daarnaast kan een toilet uw badkamer of toiletruimte een elegante look and feel geven, door te kiezen voor een modern of eigentijds design. Bij Sanidrõme laten we u zien dat een toilet niet alleen een praktisch nut heeft, maar tevens het karakter van uw sanitaire ruimtes kan verfrissen met een frisse uitstraling!

Wat voor een toilet kiest u?

U heeft meer te kiezen dan u wellicht denkt. Een toilet is namelijk verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Kiest u bijvoorbeeld voor een staand of een hangend toilet? En wat dacht u bijvoorbeeld van een toilet zonder spoelrand? Of een luxe wellness douche wc zoals de Geberit Aquaclean? Er zijn tal van mogelijkheden en wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Wilt u meer weten?

Laat u inspireren in één van de Sanidrõme showrooms, of bekijk ons inspiratieboek ‘BadkamerBreed’. Hierin vindt u pagina’s vol badkamer inspiratie, tips en voorbeelden. Een impressie van het inspiratieboek is eenvoudig online aan te vragen, of bekijk de volledige versie in één van de Sanidrõme showrooms.

Wilt u samen met één van onze experts de mogelijkheden verkennen? Neem dan contact op met Sanidrõme of vind hier een vestiging bij u in de buurt.

Door de cookies te accepteren of gebruik te blijven maken van deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.