8.9

Wie wil dat nou niet? Na een drukke dag thuiskomen en lekker ontspannen in uw eigen wellness badkamer. Ervaar het gevoel van het bruisende water, de verkwikkende geuren van de stoomdouche en de masserende kracht van uw douchesysteem. Heerlijk, wellness optima forma!

Creëer thuis uw wellness badkamer

Tegenwoordig is de badkamer veranderd van een functionele ruimte naar een ruimte waarin we graag vertoeven en waarvoor we de tijd nemen. We hechten meer waarde aan luxe wellness producten. Helemaal wanneer die wellness producten ook nog eens bevorderlijk zijn voor een goede gezondheid.

Producten voor wellness badkamer

Bij een wellness badkamer kunt u denken aan wellness producten, zoals:

  • Bubbelbad whirlpools staan synoniem voor wellness. De bubbels geven een weldadige rust en ontspanning aan een warm bad.
  • Stoomdouche de weldaad van stoom i.c.m. geur en lichttherapie brengt uw lichaam en geest in balans, verhoogt uw weerstand en activeert de bloedsomloop.
  • Luxe douchesystemen ontspannen onder een regenbui van miljoenen druppels of wakker worden onder krachtig pulserende stralen.
  • AquaClean douchewc reinigt na toiletgebruik uw onderlichaam met een aangename, warme waterstraal.

Dit alles verwerkt in een comfortabele wellness badkamer, naar wens voorzien van een badkamertelevisie of ingebouwde badkamerradio. Vraag bij Sanidrõme naar de mogelijkheden.

Door de cookies te accepteren of gebruik te blijven maken van deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.