De formule Sanidrõme bestaat dit jaar 25 jaar. En daar zijn we trots op bij Sanidrõme van den Buijs! Trots op 25 jaar vakmanschap, waarin wij vele droombadkamers hebben gerealiseerd. Trots op de waardering die we hebben ontvangen van onze klanten. En trots op de formule Sanidrõme, die staat voor de betere badkamer.

Complete badkamer van A t/m Z

Sanidrõme is al 25 jaar dé specialist voor de betere badkamer. En dat is niet voor niets! Wij ontzorgen u van A t/m Z om een complete, nieuwe badkamer te realiseren, waarbij u op handen wordt gedragen. Wij bieden kwaliteit, zekerheid en garantie, maar ook professioneel vakmanschap, waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten. Door te kiezen voor de kennis en kunde van Sanidrõme van den Buijs, kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe badkamer. Van ontwerp tot afwerking: laat het over aan de badkamerspecialisten van Sanidrõme van den Buijs.

De werkwijze

Graag biedt Sanidrõme van den Buijs u de helpende hand om tot uw ideale badkamerplaatje te komen. In een inventariserend gesprek worden uw wensen in kaart gebracht en wordt een vrijblijvende offerte gemaakt. Na akkoord wordt de planning met u afgestemd en gaan onze vakmensen aan de slag met het slopen van uw oude badkamer en het installeren en monteren van uw nieuwe badkamer. Tot slot wordt de badkamer opgeruimd en schoon opgeleverd, zodat u kunt gaan genieten van uw nieuwe wellnessdomein!

Kwaliteitsproducten van topmerken

Als specialist voor de betere badkamer werken wij uiteraard ook al 25 jaar met kwaliteitsproducten van zorgvuldig door ons geselecteerde topmerken. Denk bijvoorbeeld aan Dornbracht, Easy Drain, Geberit, Laguna, Sealskin en Sphinx. We stellen ze graag aan u voor!

Maak een afspraak met dé specialist voor de betere badkamer!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Breng dan een bezoek aan onze showroom of maak direct een afspraak met een Sanidrõme badkameradviseur om uw wensen te bespreken!

Publicatiedatum: 30 augustus 2018