Waterdichte en onderhoudsarme douchegoten van Easy Drain

Easy Drain is dé specialist als het gaat om afvoertechniek in de badkamer. Met een Easy Drain douchegoot of doucheput bent u verzekerd van kwaliteit, eigentijds design én een waterdichte doucheafvoer, mits vakkundig geïnstalleerd door de vakmannen van Sanidrõme van Lieshout.

Easy Drain douchegoten hebben een elegante afwerking en zijn geschikt voor kleine en grote tegels. Eenvoudig te reinigen door de hoge kwaliteit rvs en leverbaar in vele lengte- en breedtematen met keuze uit diverse rvs roosters of een betegelde inleg. Uiteraard adviseren wij u over de juiste keuze in douchecapaciteit, die past bij uw situatie.

Compact Clean: de onderhoudsarme douchegoot met Dryphon® techniek

Easy Drain introduceert de volgende generatie Compact Clean douchegoten met zogeheten Dryphon® techniek. Dryphon is een “droge” sifon die het schoonmaken minimaliseert en zorgt voor een verbetering van de afvoercapaciteit tot 60 liter per minuut. Hierdoor stroomt het water met hoge snelheid door de sifon weg en worden vuil en haren direct weggespoeld.

Vakkundige installatie van uw Easy Drain douchegoot

Naast productkwaliteit en design is het van essentieel belang dat uw Easy Drain douchegoot vakkundig en waterdicht wordt geïnstalleerd. Bij Sanidrõme van Lieshout kunt u rekenen op vakmanschap. Onze vakbekwame badkamerinstallateurs installeren uw douchevloer vakkundig zodat u er vele jaren van kunt genieten.

Bekijk de collectie douchegoten van Easy Drain bij Sanidrõme van Lieshout

Benieuwd naar de collectie Easy Drain douchegoten? Bij Sanidrõme van Lieshout vindt u verschillende badkameropstellingen met een variatie aan douchegoten. Kom langs en laat u uitgebreid inspireren en adviseren in onze showroom. Maak hiervoor een afspraak met onze badkameradviseur. Graag tot ziens.

publicatiedatum: 15 aug 2022

Bel naar de showroom

Alle Sanidrõme showrooms