8,9 gemiddelde
beoordeling
97% beveelt
ons aan

Gemiddelde score

Inrichting showroom 9
Assortiment 9
Personeel (verkoop) 9
Kennis en informatie 9
Advies/ontwerp/offerte traject 10
Prijs/kwaliteit verhouding 10
Levertijd 9
Personeel (monteurs) 10
Vakmanschap 10

03-09-2020
Latisa uit Heeswijk-Dinther

9,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Super service!!”
Goede vakmensen met veel kennis.

20-08-2020
Candie uit Ubert

10,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Uitstekend!”
Wij hebben heel onze badkamer veranderd, dus slopen, stukadoor, loodgieter en tegelzetter. Het advies, ontwerp en kennis in de winkel waren TOP met alle geduld en tijd. Geen vraag was teveel! Wij hebben een mindervalide badkamer nodig en wilde heel graag een moderne!!! Daar is veel aandacht en tijd aan besteed. Ze hebben allemaal super netjes gewerkt en geen rommel achter gelaten van slopers tot het eind resultaat! Van winkel tot aflevering voor ons een uitstekende ervaring!! Wij zijn helemaal blij met het eind resultaat van onze moderne mindervalide badkamer!!!! En alles is naar wens precies zoals afgesproken!

20-08-2020
Martien uit Uden

10,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Perfect geregeld ”
Van begin tot eind een perfecte samenwerking. Er worden oplossingen aangedragen en meegedacht met het ontwerp. Na de aanbesteding is alles tot in de puntjes afgewerkt.

18-07-2020
Anja van Bakel uit Heesch

10,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Wat ben ik blij met onze badkamer, top.”
Na eerst met een ander bezig te zijn geweest, waarin we het vertrouwen in hadden verloren, kwamen we via vrienden bij Sanidrome van Lieshout in Veghel terecht. Al gelijk vanaf binnenkomst voelde het goed, en ook al hadden we geen afspraak , kwamen we direct al samen met een van de verkoopsters tot een opzet van wat we wilden. Later met Henk Pennings een definitieve opzet gemaakt, geheel naar onze wens met grote tegels en inbouw sanitair in de douche ruimte. Daags na pasen begonnen en ruim drie weken later kende we de badkamer niet meer terug. En alles perfect volgens opgezet plan verlopen met goede vaklui van slopen tot afmontage. En wat extra opviel hoe de mannen, en vrouw, met elkaar omgingen. Meedenkend met en voor elkaar en met ons. En de grote tegels, 120 bij 40 cm, zijn er strak door Hein en zijn broer Rene ingezet. En ondanks dat het coronatijd was was het goed uitvoerbaar en samen (op afstand) optijd koffie drinken. Zelfs Mike heeft 's avonds nog mee gegeten omdat hij de vloerverwarming erin wilden leggen die dag, omdat Hein de volgende morgen de vloer erin kwam leggen. Maar ook de anderen verdienen een compliment over hoe zij gewerkt hebben en aan het einde van de werkdag netjes schoon achter lieten. Geen enkel puntje bij oplevering, als deze er al waren, zijn ze tijdens de renovatie goed opgelost. We zijn zo tevreden over Sanidrome van Lieshout, dat we bij oplevering Henk gevraagd hebben een offerte te maken om de WC aan te pakken. Wel met de zelfde vaklui als we nu gehad hebben.

06-07-2020
Astrid uit Veghel

10,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“De mooiste badkamer door een topbedrijf.”
Onze badkamer was binnen drie weken klaar en alles is precies volgens een strak schema gelopen. Goede en kundige werklui die zelfs met je meedenken. Bedankt Mike voor het advies mbt de hoogte van het zitmuurtje. Het sloopwerk, stucwerk en de tegels zijn perfect gedaan. Wij zijn erg blij dat we alles uit handen hebben gegeven, nergens omkijken naar alleen op tijd een bakje koffie zetten! Kortom Sanidrome van Lieshout: bedankt voor de goede service, de communicatie en het leveren van een schitterende badkamer.

26-06-2020
Jos uit Uden de zee ze

8,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Prima werk !!”
Prima.

20-06-2020
Erwin en Astrid uit Heesch

10,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Helemaal TOP!!!!!!”
Alles van showroom oplevering goed verlopen! Een pluim voor Henk, goed meegedacht over hoe we de kleine ruimtes van de badkamer en toilet in moesten richten. Alles volgens planning verlopen op 2 kleine dingetje na wegens omstandigheden, buiten de schuld van Van Lieshout om. Alles volledig naar wens gerealiseerd. Met veel lof voor de tegelzetters Hein en Rene, wat een vakmannen! Alles klopt gewoon, zit geen naadje schuin. MILLIMETRERWERK.

21-02-2020
Jos Nelissen uit Gemert

10,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“professionaliteit met een gouden rand”
vanaf het begin zijn we meegenomen in het hele proces. vanuit het bedrijf kwamen vernieuwende inzichten/ suggesties die hebben geleid tot een indeling van de badkamer waarover we zeer tevreden zijn. ook de samenwerking met diverse mensen die mede de verbouwing tot een succes hebben gemaakt, verliep meer dan naar tevredenheid. Compliment over de fantastische samenwerking en (na) zorg

04-02-2020
Ans uit Loosbroek

10,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Van A tot Z goed verlopen !!”
Na eerst mijn wensen te hebben verteld, zijn we goed geholpen en geïnformeerd over kwaliteit en de nieuwste snufjes op het gebied voor de badkamer. Fijn dat alles door Sanidrome van Lieshout wordt geregeld, van slopen tot afwerking.

21-08-2019
ingrid uit Veghel

8,0
Aanbevelen? Nee
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“allemaal goed verlopen”
voor ons allemaal goed verlopen. en eind resultaat mag er zijn.

29-04-2019
Dhr. en Mevr. uit Best

8,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Super blij met het eindresultaat”
December 2017 kwamen wij voor het eerst in de showroom in Veghel binnen. Na een fijn gesprek met Henk met goed advies was voor ons als snel de beslissing gemaakt om de badkamer bij Sanidrome in Veghel te kopen. Nadat wij de opdracht voor de badkamer hadden gegeven ook een mooie tegel voor de vloer van de begane grond uitgezocht. In maart 2019 was het dan eindelijk zo ver (bedankt ook voor jullie geduld!) en kregen wij de sleutel van ons nieuwe huis en kon alles wat we al lang geleden hadden uitgezocht worden geplaatst. Wij zijn super blij met het eindresultaat! Sanidrome bedankt!

23-04-2019
j swinkels uit Nuenen

10,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“goed geluisterd naar onze wensen”
Vriendelijke ontvangst. Voldoende tijd genomen en goed meegedacht. De bedrijven die het werk hebben uitgevoerd hebben alles vlot en ook netjes afgewerkt.

20-03-2019
M uit Loosbroek

9,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“4 sterren: goede service, goed behandeld”
Net werk geleverd alles volgens afspraak klaar

31-10-2018
P uit Rosmalen

8,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“4 sterren: goede service, goed behandeld”
De zevens komen voort uit de uiteindelijke tijd voor afwerking en de communicatie daarover. Dat kan beter

26-10-2018
Ans uit Uden

9,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“4 sterren: goede service, goed behandeld”
Ik kan niet anders zeggen dat er perfect werk geleverd is met iedereen die er aan meegewerkt heeft.Ook de tegenvallers met betrekking op de lekkage en andere kleine dingetjes werden gelijk opgelost de service is perfect

09-10-2018
M.H. uit Veghel

8,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“4 sterren: goede service, goed behandeld”
Netjes en vakkundig gewerkt

16-09-2017
anoniem uit

9,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“4 sterren: goede service, goed behandeld”
we hebben de gehele badkamer uitbesteed en zijn daar zeer tevreden over. alles is perfect gelopen en tijd van planning klopte. ze hebben een goed team en vakmensen achter zich staan. verkoper voelt de wensen goed aan en denkt in alle opzichten met je mee. Heren bedankt we zijn zeer blij met onze nieuwe badkamer...!!

08-06-2017
Dennis uit sint oedenrode

8,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“4 sterren: goede service, goed behandeld”
Prettige en vakbekwame mensen .

23-02-2017
Frank & Birgitte uit Veghel

10,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen”
wat ons betreft krijgen jullie de WARME DOUCHE van het bekende tv programma RADAR

16-02-2017
Flip uit Veghel

8,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“4 sterren: goede service, goed behandeld”

06-12-2016
anoniem uit Eindhoven

9,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“4 sterren: goede service, goed behandeld”
Ik kan dit bedrijf zeer aanbevelen. Uitstekend geadviseerd bij de inrichting van de badkamer. Een duidelijke planning van de werkzaamheden waar ook strak de hand aan wordt gehouden. Zeer tevreden met het eindresultaat. Met dank aan Sanidrome van Lieshout.

31-10-2016
Jose uit Veghel

9,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“4 sterren: goede service, goed behandeld”
bij eerdere ervaring wist ik hoe er bij van Lieshout gewerkt werd. Omdat ik toen erg tevreden was over hun werk en het resultaat nu weer een beroep gedaan op hun expertise. Wederom zeer tevreden

30-10-2016
Ron uit Nuenen

9,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“4 sterren: goede service, goed behandeld”
Het is ons goed bevallen, en er wordt netjes gewerkt tijdens de uitvoering en conform de afgegeven planning.

17-10-2016
Henry uit Son en Breugel

9,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“4 sterren: goede service, goed behandeld”
Ontwerp tot in detail uitgewerkt, daar wordt echt de tijd voor genomen. Realisatie liep vlot. Mooi eindresultaat. Goede prijs-/kwaliteitverhouding.

16-09-2016
APG uit Veghel

9,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“4 sterren: goede service, goed behandeld”
Zeer tevreden over het gehele verloop van offerte-aankoop- uitvoering en oplevering.