9,3 gemiddelde
beoordeling
100% beveelt
ons aan

Gemiddelde score

Inrichting showroom 8
Assortiment 9
Personeel (verkoop) 10
Kennis en informatie 10
Advies/ontwerp/offerte traject 9
Prijs/kwaliteit verhouding 9
Levertijd 8
Personeel (monteurs) 10
Vakmanschap 10

04-12-2020
Frank uit De Kwakel

10,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Super mooi geworden!”
Super blij met de nieuwe badkamer. Alles is super nekjes gemaakt. Er was een vervangende douche geplaatst op de overloop, zodat we tijdens de bouw van de nieuwe badkamer, gewoon douchen. Bij het slopen van de oude badkamer kwamen we wat onverwachte problemen tegen met de oude afvoer, maar ook dit is ook nekjes gemaakt. Bij de Wc beneden is de afvoer een stuk vermaakt, zodat er een mooie smalle wc reservoir geplaatst kon worden. Het was wat extra werk, maar ik ben heel tevreden met het eindresultaat.

02-12-2020
Jan uit Nieuwveen

10,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Alles volgens plan en afspraak ”
Zeer flexibel en vakkundig bedrijf. Beloven echt wat ze doen en niets is teveel. Deskundig advies van Mike en top uitvoering door Remco en z’n maten. Vakwerk!

07-10-2020
familie Dienske uit UIthoorn

8,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Prima badkamerbouwers!”
Wij hebben onze nieuwe badkamer bij Sanidrome van Scheppingen gekocht. Het grootste voordeel was: alles in één hand bij één bedrijf. Van ontwerp tot en met oplevering. Van Scheppingen doet wat ze beloven in een strakke tijdplanning zonder dat dit ten koste van kwaliteit gaat. We zijn goed geholpen, netjes te woord gestaan, er is netjes en goed gewerkt en we zijn blij met onze nieuwe badkamer. De badkamer is een dure investering. Het inhuren van een specialist is niet goedkoop maar wel de investering waard.

29-08-2020
Kenneth uit Uithoorn

10,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“In 1 woord: fantastische service!”
Zowel in de showroom als tijdens het plaatsen van de badkamer is alles volledig naar wens verlopen. Er wordt goed meegedacht en alles volgens afspraak. Erg blij met het resultaat en geniet elke dag van de badkamer (& speciaal van de stoomdouche, is de investering dubbel en dwars waard). Petje af!

22-08-2020
R. Jongeneel en G. Moen uit Vinkeveen

10,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“prachtige metamorfose”
Het toilet in ons nieuwe huis was stuk en beviel ons niet. Op een zaterdagochtend zijn we binnengelopen bij Sanidrome in de Kwakel. Een prachtige collectie hebben ze, maar door de bomen zagen we het bos niet meer. De verkoper heeft ons goed geholpen om alles bij elkaar te zoeken en binnen een uur hadden we een prachtige wc bij elkaar gezocht. Inmiddels is de wc ook volgens afspraak geplaatst. Ze werken netjes, overleggen goed over hoe jij het wil (bijvoorbeeld de hoogte of hoe je de tegels wilt laten verspringen). Nu zijn wij de trotse eigenaren van een nieuwe toiletgroep.... een wc mag je het niet meer noemen.

29-05-2020
Fam Ferwerda uit Amsterdam

9,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Professioneel,vakkundig en zeer klantgericht”
Wij zijn zeer goed geholpen in de showroom door Mike. Mike luistert goed naar onze wensen en geeft ook zeer vakkundig advies over plaatsing en mogelijkheden. Mike is zeer prettig in de omgang. Bij de voorbereiding kwam Remco bij ons langs om te kijken en inventariseren voordat er met de werkelijke sloop begonnen zou worden. Remco zag gelijk aanpassingen in de afwerking wat als zeer vakkundig en meedenkend ervaren is nog voordat er iets gedaan was. Sloopwerk is zeer goed gedaan en de hinder was ook minimaal. De voorbereiding,tegelwerk,plaatsing en afwerking liep perfect en op schema. Kortom wij zijn zeer tevreden met het hele proces en het werk wat Sanidrome van Scheppingen geleverd heeft.

23-05-2020
Rob uit Uithoorn

10,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Goed geplande uitvoering”
Iedere dag goed afgestemd de werkzaamheden uitgevoerd. Geen gezeur of moeilijk gedoe ....... dat is prettig.

15-05-2020
Marinus uit Roelofarendsveen

9,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Eerlijk en deskundig advies, exact op tijd geleverd en zorgvuldig en professioneel geïnstalleerd.”
Zie boven

06-05-2020
Alf uit Amstelveen

7,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Goed”
Een prachtig geinstalleerde toilet

31-03-2020
Aad uit Uithoorn

10,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Goede service vakmensen harde werkers”
Zie bovenstaande opmerkingen

09-03-2020
Vera uit Mijdrecht

9,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“badkamer is weer om van te genieten”
Het ziet er allemaal weer heel mooi uit

04-02-2020
Peter en Marja uit Nieuw-Vennep

9,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Top!”
De ideeën en adviezen van Mike m.b.t. het ontwerp en de keuze van de materialen, de vlotte en vakkundige installatie door Wouter en Remco, het inpassen van al onze wensen t.a.v. ontwerp, installatie en tegelwerk, het goed oplossen van problemen/onvolkomenheden tijdens en na de werkzaamheden en de vriendelijkheid en het geduld van bovengenoemde heren hebben geresulteerd in een prachtige badkamer, geheel naar onze wens, waarvan wij dagelijks genieten.

19-12-2019
Frank uit De Kwakel

10,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Top, geweldige service, meedenkend en perfecte bouwrealisatie !”
Top, geweldige service, meedenkend en perfecte bouwrealisatie ! Dit zegt alles in één zin.

04-12-2019
Frans uit Heiloo

9,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“vriendelijk, behulpzaam en vakkundig personeel”
al jarenlang is dit het vertrouwde adres voor ons voor alles wat met badkamers en sanitair te maken heeft.

14-11-2019
Ellie en Johan uit Hoofddorp

10,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Uiterst plezierig contact (dank je, Mike) en een zéér professionele vakman (dank je, Remco)!”
Onze badkamer was toe aan een grondige metamorfose en diende 'pensionado-proef' te worden gemaakt. Na een uiterst plezierig contact met Mike (showroom) is het ontwerp, geheel naar onze (kritische!) smaak, tot stand gekomen. Enige tijd later, nadat alle bestellingen binnen waren (incl. het op-maat-gemaakte badmeubel), heeft Remco in 2 weken tijd (geheel volgens planning en zonder noemenswaardige verstoring en/of vervuiling!) een werkelijk beeldschone badkamer gecreëerd. Alles geheel zoals op papier bedacht en prima functionerend. Kortom: een top-prestatie door een top-bedrijf!

19-09-2019
FAM. S. uit De Kwakel

10,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Zeer flexibel in uitvoering en kan de gehele opdracht uitvoeren”
Zeer positief. Volgende keer zou ik weer bij v. Scheppingen een offerte opvragen

03-09-2019
Yvette uit Abcoude

9,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Goede service goede kwaliteit, ”
Ik ben zeer tevreden over het hele verloop, van offerte tot uitvoering van de werkzaamheden en de kwaliteitscontrole achteraf

01-08-2019
Dick uit Amstelveen

10,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Topkwaliteit sanitair en uitstekende installatie.”
In ons vroegere huis hadden we goede ervaringen met Van Scheppingen daarom zijn we weer bij hen terecht gekomen toen we de badkamers en toilet voor ons nieuwe appartement moesten inrichten. Sanidrome van Scheppingen heeft ons uitstekend geadviseerd bij de keuze van het sanitair en de tegels. Toen de oplevering van ons appartement steeds werd uitgesteld, hebben zij zich zeer flexibel opgesteld. De tegelzetters hebben topwerk geleverd en het sanitair en de kasten zijn uitstekend geïnstalleerd. Het resultaat is heel mooi geworden.

15-07-2019
Van den Berg uit Zwaanshoek

9,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Zeer goed, fijne samenwerking, professionele aanpak”
Nadat we in ons vorige huis ca 10 jaar geleden, onze badkamer door Van Scheppingen hebben laten doen waren we erg te spreken over het uitgevoerde werk en over de nazorg/after sales. We hebben daarom in ons nieuwe huis opnieuw voor Van Scheppingen gekozen. Zoals al in de titel, met een vriendelijke en professionele en gedegen aanpak, zonder verrassingen is er een mooie functionele badkamer gerealiseerd. Vooral het advies en het meedingen zijn we zeer over te spreken.

05-06-2019
Bob uit Kudelstaart

10,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Goede vaklui, prima service, heel plezierig personeel.”
Uitstekende behandeling en afstemming in de voorfase. Goede installatie door prima vaklui. Netjes en voor zover mogelijk schoon gewerkt. Keurige oplevering. Al en al heel tevreden over het werk van Sanidrome en heel erg blij met de nieuwe badkamer.

04-02-2019
K.H.M. uit Uithoorn

8,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“4 sterren: goede service, goed behandeld”
Zeer prettig

27-11-2018
Gerard en Joke uit Nieuwkoop

9,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“4 sterren: goede service, goed behandeld”
Wij zijn heel blij met onze nieuwe badkamer. Die is geworden zoals wij het ons ook hadden voorgesteld. Correcte en aardige vakmensen (Remco, Wouter en Koen). Nogmaals bedankt.

29-07-2018
Annelies uit Uithoorn

8,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“4 sterren: goede service, goed behandeld”
Prachtige badkamer en toilet, echt vakmanschap. Keurig alle leidingen weggewerkt.

19-07-2018
Hanny uit Uithoorn

10,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen”
Wij hebben heel goede ervaringen met onze badkamer en toiletten in Uithoorn, die door van Scheppingen zijn ontworpen en geinstalleerd. Voor ons nieuwe huis in Oldenzaal hadden we een goede oplossing nodig voor een badkamer onder een schuin houten dak. De projectinstallateur kon dat niet afwerken. Omdat we zulke goede eerdere ervaringen hadden hebben we Remco van Scheppingen gevraagd naar Twente te rijden en het plafond en de ventilatie goed te krijgen. Dat is uitstekend gelukt, goede afspraken, het ziet er geweldig uit en het is technisch en kwalitatief prima vakwerk, de extra investering meer dan waard ! Hartelijk dank Mike en Remco !

08-06-2018
Mieke en Wim uit Amsterdam

9,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“4 sterren: goede service, goed behandeld”
Helemaal top! Tijdens onze vakantie in het buitenland alles mooi en netjes geïnstalleerd. Onvoorziene probleempjes vakkundig opgelost, echt vakwerk.