Over Sanidrõme Ben Scharenborg

Uw badkamer verbouwen doet u met Sanidrõme Ben Scharenborg in Haaksbergen

Daar waar de badkamer vroeger niet meer dan een wasruimte was, is het nu dé ruimte in huis om in te ontspannen en uitgebreid aandacht te geven aan persoonlijke verzorging. Herkent u dit? Wilt u uw badkamer verbouwen om nog meer comfort toe te passen, zodat u ongestoord tot rust kunt komen? Bij het badkamer verbouwen en badkamer ontwerpen houdt Sanidrõme Ben Scharenborg rekening met design, maar functionaliteit en de zekerheid van een vakkundige badkamer installatie en afwerking zijn daarbij even zo belangrijk.

Historie badkamerspecialist Sanidrõme Ben Scharenborg

Eigenaar Ben Scharenborg heeft al ruim 7 jaar ervaring in de sanitairbranche. De perfecte combinatie van tomeloze inzet en vakmanschap door de jaren heen geeft hen een goede reputatie. Sanidrõme Ben Scharenborg is inmiddels uitgegroeid tot een allround installatiebedrijf met badkamershowroom.

A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels

Sanidrõme Ben Scharenborg houdt de assortimentsontwikkelingen op het gebied van badkamers, sanitair en badkamertegels nauwlettend in de gaten. Als badkamerspecialist kijken we met de kritische ogen van onze klant en de ervaring als vakman, want wij willen zeker weten dat wij voor u kwaliteit in huis halen. Dat is ook de reden dat wij uitsluitend A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels voeren.

Badkamer verbouwen van A tot Z

In de inspirerende showroom van Sanidrõme Ben Scharenborg staan diverse opstellingen voor de badkamer, toiletruimte en wellness ruimte. Vanuit onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van de badkamer verbouwen creëren wij op basis van uw persoonlijke wensen, beschikbare ruimte en budget de badkamer, toiletruimte of wellness ruimte die het beste bij u past. Tot in het kleinste detail. Vertrouw bij het badkamer verbouwen op uw Sanidrõme badkamerspecialist die u kan adviseren, de betere badkamer ontwerpt in 3D en deze ook nog eens vakkundig kan installeren. In dit hele traject van badkamer verbouwen begeleidt Sanidrõme Ben Scharenborg u van A tot Z en heeft u één aanspreekpunt.

Tegelhandel

In de showroom van Ceramique Tegels & Sanitair wordt een zeer uitgebreide collectie wand- en vloertegels gepresenteerd conform de laatste tegeltrends voor het hele huis én terras. Denk hierbij aan hout- en betonlook, natuursteen en mozaïeken, maar ook aan diverse formaten en stroken tegels. 

Badkamers voor de regio Enschede, Neede en Rekken

Uiteraard is Sanidrõme Ben Scharenborg niet alleen in de gemeente Haaksbergen actief. Wij leveren en installeren complete badkamers en sanitair ook o.a. in de regio Enschede, Neede en Rekken.

Alle Sanidrõme showrooms