De fijnste details van het douchen met Duka douchewanden

Zoveel mensen, zoveel douchewensen. Daarom biedt Duka een royaal assortiment douchewanden. Inloopdouches, douchecabines, douches met een uitgesproken of een bijna onzichtbaar profiel. Standaard of volledig op maat, als u of de situatie daar om vraagt. Elke doucheoplossing is afgewerkt met oog voor detail. Want meer gebruiksgemak en comfort zitten altijd in details. Op dat punt maakt Duka het verschil. Sanidrõme Bruins adviseert u graag over de mogelijkheden met Duka.

Tijdloze elegantie met acqua 5000 douchewanden

Met zijn lineaire vorm is het ontwerp van de acqua 5000 douchewand discreet ingetogen, maar maakt toch indruk met zijn krachtige uitstraling. Verkrijgbaar is verschillende opstellingen en voorzien van verfijnde techniek, die zorgt voor een indrukwekkende werking. De zacht glijdende  schuifdeuren weerspiegelen de kwaliteit met een unieke lichtheid en zorgen voor een uitzonderlijke douche-ervaring. Bekijk de acqua 5000 douchewanden bij Sanidrõme Bruins.

Soho douchewanden van industrieel design

Deze serie zwarte douchewanden is geïnspireerd door de industriële interieurstijl en is kenmerkend door de zorgvuldig gekozen details, zoals de strakke, zwarte lijnen en de zichtbare bouten. De Soho douches, van het merk Sealskin, zijn beschikbaar in verschillende opstellingen zoals een douchewand voor een inloopdouche en als douchecabine met draaideur of schuifdeur voor in een nis of als hoekopstelling met zijwand.

Kies een eyecatcher in uw badkamer met de natura 4000

De serie natura 4000 biedt doucheoplossingen voor iedere badkamer. Of het nu gaat om douches met een draai, schuif- of vouwdeur voor in een nis of in een hoek. Met natura 4000 heeft u volop vrijheid om een bijzonder badkamerontwerp te realiseren, geheel in uw eigen stijl. Alle modellen zijn leverbaar in vijf kleuren, waaronder de nieuwe trendkleuren black pearl, brass pearl en copper pearl.

Douchewanden met hoge functionaliteit: multi-S 4000

Deze douchewandenserie wordt vooral gekenmerkt door zijn uitgebreide en veelzijdige programma. Voorzien van verzonken scharnieren, waardoor de binnenzijde van het glas vrij is. Hierdoor is de douchewand makkelijk droog en schoon te maken. Ook zijn maatwerk en bijzondere afmetingen mogelijk, zoals bij schuine daken of -wanden, uitsparingen of vloerhellingen. Vraag uw Sanidrõme badkameradviseur naar de mogelijkheden.   

Maatwerk douchewanden van Duka

Voor iedere situatie is een passende Duka maatwerk douche, douchewand of douchecabine. Groot of klein, (recht)hoekig of rond, profielloos of met stevige greep(lijst) in helder of gekleurd glas, met draai-, nis- of schuifdeuren, voor op een douchebak, douchevloer of badrand, een gesloten douchecabine of open als trendy inloopdouche.

Met Duka kan Sanidrõme Bruins u dit allemaal aanbieden. Douchewanden in standaardmaten en ook in maatwerk met aanpassingen in hoogte, breedte, schuinte of een uitsparing naar uw wens. Tel daar de ruime keuze profielkleuren en glassoorten bij op en u begrijpt meteen dat met Duka bijna elk douche idee uitvoerbaar is.

Bekijk de douchewanden van Duka en Sealskin bij Sanidrõme Bruins

Benieuwd naar de doucheoplossingen van Duka? Bij Sanidrõme Bruins vindt u verschillende badkameropstellingen met een Duka en Sealskin Soho douche. Kom langs en laat u uitgebreid inspireren in onze showroom. Wilt u een adviesgesprek op maat? Maak dan een afspraak met onze badkameradviseur. Graag tot ziens.

publicatiedatum: 11 jun 2024

Alle Sanidrõme showrooms