Over Sanidrõme Bruins

Uw badkamer verbouwen doet u met Sanidrõme Bruins in Roden

Daar waar de badkamer vroeger niet meer dan een wasruimte was, is het nu dé ruimte in huis om in te ontspannen en uitgebreid aandacht te geven aan persoonlijke verzorging. Herkent u dit? Wilt u uw badkamer verbouwen om nog meer comfort toe te passen, zodat u ongestoord tot rust kunt komen? Bij het badkamer verbouwen en badkamer ontwerpen houdt Sanidrõme Bruins rekening met design, maar functionaliteit en de zekerheid van een vakkundige badkamer installatie en afwerking zijn daarbij even zo belangrijk.

Historie badkamerspecialist Sanidrõme Bruins

Eigenaresse Sieja Huitema is nauw verweven met het gerenommeerde familiebedrijf dat inmiddels al ruim 81 jaar bestaat. De opa en oma van Sieja zijn in 1938 begonnen met een eigen installatiebedrijf. Inmiddels is Sanidrõme Bruins uitgegroeid tot een allround installatiebedrijf met badkamer showroom.

A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels

Sanidrõme Bruins houdt de assortimentsontwikkelingen op het gebied van badkamers, sanitair en badkamertegels nauwlettend in de gaten. Als badkamerspecialist kijken we met de kritische ogen van onze klant en de ervaring als vakman, want wij willen zeker weten dat wij voor u kwaliteit in huis halen. Dat is ook de reden dat wij uitsluitend A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels voeren.

Badkamer verbouwen van A tot Z

In de inspirerende showroom van Sanidrõme Bruins staan diverse opstellingen voor de badkamer, toiletruimte en wellness ruimte. Vanuit onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van de badkamer verbouwen creëren wij op basis van uw persoonlijke wensen, beschikbare ruimte en budget de badkamer, toiletruimte of wellness ruimte die het beste bij u past. Tot in het kleinste detail. Vertrouw bij het badkamer verbouwen op uw Sanidrõme badkamerspecialist die u kan adviseren, de betere badkamer ontwerpt in 3D en deze ook nog eens vakkundig kan installeren. In dit hele traject van badkamer verbouwen begeleidt Sanidrõme Bruins u van A tot Z en heeft u één aanspreekpunt. We beschikken ook nog over de mogelijkheid om tijdelijk een mobiele badkamer bij u te plaatsen, zolang het badkamer verbouwen duurt. Ideaal toch!

Ook voor uw overige installatiewerk

Naast complete badkamers kunt u bij Sanidrõme Bruins ook terecht voor allround installatiewerk, zoals de installatie van centrale verwarming, waterinstallaties, elektrotechnische installaties en riolering. Naast deze grote werkzaamheden staan wij ook klaar voor het kleinere installatiewerk, zoals het installeren van een kraan of douche. 

Badkamers voor de regio Eelde, Leek en Paterswolde

Uiteraard is Sanidrõme Bruins niet alleen in de gemeente Noordenveld actief. Wij leveren en installeren complete badkamers en sanitair ook buiten onze regio. Zoals onder andere in Groningen, Eelde, Leek en Paterswolde.

Alle Sanidrõme showrooms