Badkamermeubelen op maat van Primabad

Het Nederlandse merk Primabad is al vele jaren een betrouwbare partner van Sanidrõme Gebr. Klok met kwalitatief hoogwaardige meubelen, een onberispelijke afwerking en goede service. Met de uitgebreide collectie badkamermeubelen van Primabad geeft u uw badkamer karakter en een persoonlijke uitstraling.

Maatwerk badkamermeubelen met Made NL van Primabad

Met het brede maatwerk programma Made NL van Primabad combineert u wastafels, wastafelbladen, waskommen, kasten en spiegels of spiegelkasten met volop keuze uit stijlen, materialen en (hout)kleuren en creëert u uw eigen unieke badkamermeubel. Uiteraard vochtbestendig én met veel opbergruimte.  

Badkamerserie Dawn: strak en modern met extra gebruiksgemak

De badkamermeubelen van de serie Dawn van Primabad hebben een strak en modern aanzicht door de dunne bladlijn. Het wastafelblad zorgt voor extra gebruiksgemak door de ruime en diepe waskom. De wastafelkasten zijn ruim van opzet en zorgen voor impact met lekker veel opbergruimte. U kunt kiezen uit verschillende breedte- en hoogtematen, met lades naast en/of onder elkaar of met één grote lade óf gecombineerd met een open kast. Nu ook verkrijgbaar met ribbelfront. 

Opbergruimte in uw toilet met een passend toiletmeubel met fontein

In het toilet wilt u natuurlijk uw handen kunnen wassen, waarvoor een compact fonteintje ideaal is. En met een onderkastje past ook opbergruimte in uw toilet voor het opbergen van extra wc-rollen en andere toiletspullen. Met de toiletmeubelen van Primabad biedt Sanidrõme Gebr. Klok u volop keuze uit waskommen en fonteintjes met open of gesloten onderkasten in verschillende (compacte en/of ruimtebesparende) uitvoeringen, kleuren en stijlen. Passend bij uw persoonlijke stijl én bij uw nieuwe badkamer indien wenselijk.

Waarom kiezen voor een badkamermeubel van Primabad

Naast kwaliteit en design bieden de badkamermeubelen en toiletmeubelen van Primabad u vele voordelen:

  • Kwaliteit badkamer- en toiletmeubels gemaakt van hoogwaardige materialen
  • Vochtbestendig, met veel opbergruimte en met een praktische indeling
  • Goede service en een lange levensduur van uw badkamermeubel of toiletmeubel
  • Ruim assortiment badkamer- en toiletmeubels in verschillende stijlen, maten, materialen en (hout)kleuren
  • Breed maatwerk programma voor een badkamermeubel op maat

Bekijk de badkamermeubelen van Primabad bij Sanidrõme Gebr. Klok

Benieuwd naar de badkamermeubelen van Primabad? Laat u inspireren in de showroom van Sanidrõme Gebr. Klok. U vindt het assortiment badkamermeubelen en het maatwerk programma van Primabad in de verschillende badkamer- en toiletopstellingen. Wilt u een adviesgesprek op maat? Maak dan een afspraak met uw Sanidrome badkameradviseur. Graag tot ziens.

Sanidrõme bestaat 30 jaar en viert feest!

Sanidrõme is al 30 jaar uw badkamerspecialist! Al 30 jaar realiseren wij de betere badkamers van A tot Z, inclusief vakkundige installatie door onze eigen vakmensen. En wie jarig is trakteert! Koopt u in 2023 een nieuwe badkamer, inclusief vakkundige installatie, dan maakt u kans op één van de 30 Sanidrõme GOUD arrangementen of andere gouden prijzen. Kom langs in onze showroom of maak online een afspraak.

publicatiedatum: 06 mrt 2023

Alle Sanidrõme showrooms