Over Sanidrõme Gebr. Klok

Uw badkamer verbouwen doet u met Sanidrõme Gebr. Klok in Diever

Daar waar de badkamer vroeger niet meer dan een wasruimte was, is het nu dé ruimte in huis om in te ontspannen en uitgebreid aandacht te geven aan persoonlijke verzorging. Herkent u dit? Wilt u uw badkamer verbouwen om nog meer comfort toe te passen, zodat u ongestoord tot rust kunt komen? Bij het badkamer verbouwen en badkamer ontwerpen houdt Sanidrõme Gebr. Klok rekening met design, maar functionaliteit en de zekerheid van een vakkundige badkamer installatie en afwerking zijn daarbij even zo belangrijk.

Historie badkamerspecialist Sanidrõme Gebr. Klok

Eigenaren en broers Cor en Johan Klok zijn in 1993 in Diever begonnen met hun installatiebedrijf op het terrein van de hengstenhouderij van hun vader. In 1999 hebben ze naast hun installatiebedrijf een badkamer showroom geopend. De afgelopen jaren hebben ze al vele honderden badkamers en toiletten vernieuwd en is Sanidrõme Gebr. Klok uitgegroeid tot een allround installatiebedrijf met badkamer showroom, waar ruim 35 medewerkers werkzaam zijn.

A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels

Sanidrõme Gebr. Klok houdt de assortimentsontwikkelingen op het gebied van badkamers, sanitair en badkamertegels nauwlettend in de gaten. Als badkamerspecialist kijken we met de kritische ogen van onze klant en de ervaring als vakman, want wij willen zeker weten dat wij voor u kwaliteit in huis halen. Dat is ook de reden dat wij uitsluitend A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels voeren.

Badkamer verbouwen van A tot Z

In de inspirerende showroom van Sanidrõme Gebr. Klok staan diverse opstellingen voor de badkamer, toiletruimte en wellness ruimte. Vanuit onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van de badkamer verbouwen creëren wij op basis van uw persoonlijke wensen, beschikbare ruimte en budget de badkamer, toiletruimte of wellness ruimte die het beste bij u past. Tot in het kleinste detail. Vertrouw bij het badkamer verbouwen op uw Sanidrõme badkamerspecialist die u kan adviseren, de betere badkamer ontwerpt in 3D en deze ook nog eens vakkundig kan installeren. In dit hele traject van badkamer verbouwen begeleidt Sanidrõme Gebr. Klok u van A tot Z en heeft u één aanspreekpunt. We beschikken ook nog over de mogelijkheid om tijdelijk een mobiele badkamer bij u te plaatsen, zolang het badkamer verbouwen duurt. Ideaal toch!

Badkamers voor de regio Meppel, Hoogeveen en Steenwijk

Uiteraard is Sanidrõme Gebr. Klok niet alleen in de gemeente Diever actief. Wij leveren en installeren complete badkamers en sanitair ook o.a. in de regio Meppel, Hoogeveen en Steenwijk.

Alle Sanidrõme showrooms