Iedereen voelt zich thuis in de betere badkamer

De badkamer is dé plek in huis waar u even kunt ontspannen en aandacht geeft aan uw persoonlijke verzorging. Dat geldt natuurlijk voor iedereen binnen uw gezin. Sanidrõme is al 30 jaar uw badkamerspecialist en ontzorgt u bij het realiseren van uw nieuwe badkamer, inclusief vakkundige installatie. Wat uw gezinssituatie én persoonlijke wensen ook zijn, onze badkamerexperts adviseren u graag over de mogelijkheden.

Wij ontzorgen u van A tot Z

Kiest u voor Sanidrõme Gebr. Klok, dan kiest u niet alleen voor kwaliteit, zekerheid en garantie, maar ook voor een eerlijk kostenplaatje. Wij ontzorgen u volledig, waarbij alle disciplines vanuit ons vakmanschap professioneel worden ingevuld. Met één centraal aanspreekpunt behoudt u inzicht en wij de regie. Van advies, ontwerp, bestelling en levering, tot en met de installatie en oplevering van uw badkamer. Sanidrõme Gebr. Klok laat niets aan het toeval over, zodat u straks zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe badkamer. Met Sanidrõme Gebr. Klok bent u dus niet alleen verzekerd van vakkundige installatie, maar ook van jarenlang badkamerplezier.

Van familiebadkamer tot comfortabele badkamer

Wanneer u met een groot gezin gebruik maakt van de badkamer, is een breed badkamermeubel met dubbele wastafel, kranen en lades voor veel opbergruimte wel zo handig. Dat geldt ook voor goede ventilatie en spiegelverwarming, om condens te voorkomen wanneer iemand tegelijkertijd doucht. Ook wanneer comfort en veiligheid belangrijker worden wanneer u wat ouder wordt, biedt Sanidrõme Gebr. Klok u vele oplossingen. Als het bad plaats mag maken voor een veilige douche met drempelloze instap en zitje, of wat dacht u van een douchewc die de intieme toilethygiëne vergemakkelijkt en verbetert. Op die manier kunt u zo lang mogelijk thuis blijven genieten van uw badkamer.

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Wilt u een adviesgesprek? Maak dan een afspraak met één van onze badkameradviseurs in de showroom van Sanidrõme Gebr. Klok. Laat u inspireren door de verschillende badkamer- en toiletopstellingen met kwaliteitsmerken sanitair en tegels en krijg uitgebreid advies met een 3D ontwerp van uw nieuwe badkamer. 

Kwaliteitsmerken sanitair en tegels

Bij Sanidrõme Gebr. Klok vindt u kwaliteitsmerken sanitair en tegels, zoals:

  • Geberit: Sanitair producten van Geberit gaan verder dan het uiterlijk
  • HSK: Douchewanden van HSK voor onbezorgd doucheplezier
  • Bette: Bette baden en douchebakken van geglazuurd titaanstaal
  • Primabad: Badkamermeubelen op maat van Primabad
  • Villeroy & Boch Tegels: Nieuwste collectie Villeroy & Boch Tegels 
  • Villeroy & Boch: Topkwaliteit badkamerproducten van Villeroy & Boch
  • hansgrohe: Ontdek de innovatieve en gekleurde kranen en douches van hansgrohe
  • Instamat: De mooiste warmte voor in de badkamer met Instamat designradiatoren

Sanidrõme bestaat 30 jaar en viert feest!

Sanidrõme is al 30 jaar uw badkamerspecialist! Al 30 jaar realiseren wij de betere badkamers van A tot Z, inclusief vakkundige installatie door onze eigen vakmensen. En wie jarig is trakteert! Koopt u in 2023 een nieuwe badkamer, inclusief vakkundige installatie, dan maakt u kans op één van de 30 Sanidrõme GOUD arrangementen of andere gouden prijzen. Kom langs in onze showroom of maak online een afspraak.

publicatiedatum: 30 mrt 2023

Alle Sanidrõme showrooms