Topkwaliteit badkamerproducten van Villeroy & Boch

Villeroy & Boch combineert al eeuwenlang ambacht, techniek én stijlvolle designs bij de productie van hoogwaardige badkamer- en wellness producten. Sanidrõme Gebr. Klok is Selected-Dealer van Villeroy & Boch en presenteert onder andere topkwaliteit wastafels, baden, douchevloeren en toiletten in de verschillende badkamer- en toiletopstellingen in de showrooms.

Altijd een passend bad met de collectie Loop & Friends

De collectie baden van Loop & Friends bestaat uit 22 verschillende badmodellen en deze beschikken over een hoekige of ovale binnenvorm. U heeft met deze collectie van Villeroy & Boch keuze uit vrijstaande baden, half vrijstaande baden, oftewel back-to-wall baden, inbouwbaden en ruimtebesparende baden. Bovendien zijn deze baden te combineren met een whirlpoolsysteem. Met een diepte van slechts 44cm zijn de baden waterbesparend en zorgt de in het midden geplaatste afvoer voor comfortabel baden met twee personen.

Uw ideale douchevloer: Squaro Infinity

Squaro Infinity van Villeroy & Boch is uw ideale douchevloer: veilig dankzij antislip en de drempelloze instap, warm aan uw voeten en leverbaar in vier gangbare, matte kleuren voor een perfecte match met de tegels in uw badkamer. Bovendien is deze douchevloer eenvoudig schoon te maken en door de vakmannen van Sanidrõme Gebr. Klok precies op maat te maken.

Opzet wastafels in stralende kleuren: Artis

De collectie Artis opzet wastafels van Villeroy & Boch zijn er in vier vormen en tien verschillende BiColour-kleuren. Van bordeaux rood, oceaan blauw tot aan zomers geel en kool zwart. Deze decoratieve wastafels hebben een bijzonder dunne wand en zijn gemaakt van hoogwaardige materiaal. Kies de kleur en vorm die past bij uw persoonlijke stijl en breng uw badkamer tot leven. Vanaf 2023 zijn hier drie nieuwe kleuren aan toegevoegd, namelijk: twee blauwtinten Frozen en Deep Ocean én een donkergroene tint Forest.

Het nieuwe TwistFlush-toilet met krachtige wervelingspoeling: Subway 3.0

Met de nieuwe TwistFlush technologie ontwikkelde Villeroy & Boch een bijzonder grondige en waterbesparende spoeltechniek. Deze innovatieve spoeling is verkrijgbaar in alle toiletten van de nieuwe collectie Subway 3.0.

Hieronder vindt u alle informatie en voordelen van de nieuwe TwistFlush spoeling op een rij:

  • Nieuwe, bijzonder grondige en waterbesparende spoeltechniek
  • Revolutionaire technologie met krachtige waterwerveling
  • Bespaart tot wel 19.700 liter water per jaar*
  • Vuil en bacteriën krijgen geen kans
  • Vrijwel zonder borstel
  • Praktisch spatvrij en fluisterstil
  • Verkrijgbaar op de nieuwe Subway 3.0 toiletten

Bekijk de badkamerproducten van Villeroy en Boch bij Sanidrõme Gebr. Klok

Benieuwd naar de sanitaire producten van Villeroy & Boch voor uw badkamer of toiletruimte? Laat u inspireren in de showroom van Sanidrõme Gebr. Klok. Hier vindt u de nieuwste collecties in de verschillende badkamer- en toiletopstellingen. Wilt u advies op maat? Maak dan een afspraak met uw Sanidrõme badkameradviseur. Graag tot ziens.

Sanidrõme bestaat 30 jaar en viert feest!

Sanidrõme is al 30 jaar uw badkamerspecialist! Al 30 jaar realiseren wij de betere badkamers van A tot Z, inclusief vakkundige installatie door onze eigen vakmensen. En wie jarig is trakteert! Koopt u in 2023 een nieuwe badkamer, inclusief vakkundige installatie, dan maakt u kans op één van de 30 Sanidrõme GOUD arrangementen of andere gouden prijzen. Kom langs in onze showroom of maak online een afspraak.

* 4-persoons huishouden, vergeleken met een gebruikelijke spoeling van 6 liter. Gemiddeld gebruik: 5 x per dag / per persoon, op basis van informatie van het Duitse Bundesamt voor milieu.

publicatiedatum: 28 feb 2023

Alle Sanidrõme showrooms