Over Sanidrõme het Badhuis

Uw badkamer verbouwen doet u met Sanidrõme het Badhuis in Scheemda

Daar waar de badkamer vroeger niet meer dan een wasruimte was, is het nu dé ruimte in huis om in te ontspannen en uitgebreid aandacht te geven aan persoonlijke verzorging. Herkent u dit? Wilt u uw badkamer verbouwen om nog meer comfort toe te passen, zodat u ongestoord tot rust kunt komen? Bij het badkamer verbouwen en badkamer ontwerpen houdt Sanidrõme het Badhuis rekening met design, maar functionaliteit en de zekerheid van een vakkundige badkamer installatie en afwerking zijn daarbij even zo belangrijk.

Historie badkamerspecialist Sanidrõme het Badhuis

Eigenaar Henk-Jan Beishuizen is 15 jaar geleden begonnen als tegelzetter. In 2004 is Henk-Jan een eigen badkamer showroom begonnen op de Stationsstraat in Scheemda. Ruim 3 jaar later, in 2007, is hij verhuisd naar een nieuw pand aan de Lutkelant in Scheemda, van waaruit Sanidrõme het Badhuis inmiddels al voor veel klanten de betere badkamer heeft ontworpen en geïnstalleerd. In 2017 zijn wij zelfs uitgeroepen tot Sanidrõme Showroom van het Jaar.

A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels

Sanidrõme het Badhuis houdt de assortimentsontwikkelingen op het gebied van badkamers, sanitair en badkamertegels nauwlettend in de gaten. Als badkamerspecialist kijken we met de kritische ogen van onze klant en de ervaring als vakman, want wij willen zeker weten dat wij voor u kwaliteit in huis halen. Dat is ook de reden dat wij uitsluitend A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels voeren.

Badkamer verbouwen van A tot Z

In de inspirerende showroom van Sanidrõme het Badhuis staan diverse opstellingen voor de badkamer, toiletruimte en wellness ruimte. Vanuit onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van de badkamer verbouwen creëren wij op basis van uw persoonlijke wensen,  beschikbare ruimte en budget de badkamer, toiletruimte of wellness ruimte die het beste bij u past. Tot in het kleinste detail. Vertrouw bij  het badkamer verbouwen op uw Sanidrõme badkamerspecialist die u kan adviseren, de betere badkamer ontwerpt in 3D en deze ook nog  eens vakkundig kan installeren. In dit hele traject van badkamer verbouwen begeleidt Sanidrõme het Badhuis u van A tot Z en heeft u één aanspreekpunt.

Ook voor de betere keuken

Het Badhuis is ook uw keukenspecialist. Wij ontwerpen, leveren en installeren eigentijdse keukens en bieden een veelzijdig assortiment met een grote verscheidenheid aan inbouwapparatuur van de bekende A-merken. Uw keuken wordt volledig op maat ontworpen naar uw  persoonlijke smaak en voorzien van het allergrootste comfort. Ontdek de laatste trends op keukengebied in de showroom van Het Badhuis. Meer informatie vindt u op het-badhuis.nl.

Badkamers voor de regio Winschoten, Veendam en Hoogezand

Uiteraard is Sanidrõme het Badhuis niet alleen in de gemeente Scheemda actief. Wij leveren en installeren complete badkamers en sanitair ook o.a. in de regio Winschoten, Veendam en Hoogezand.

Alle Sanidrõme showrooms