Duurzaam verwarmen met een Nefit Bosch voorziening, inclusief installatie

De weldaad van warm water

Wel zo prettig als u geen half uur hoeft te wachten voordat uw bad vol is. En dat er een krachtige straal warm water uit uw douche komt. Ook wanneer elders in huis een warmwaterkraan wordt opengedraaid. Een luxe badkamer wordt pas echt ultieme wellness met een warmwatervoorziening van Nefit Bosch. In een badkamer van Sanidrõme IJsselmuiden bent u altijd verzekerd van dit comfort. En wel onmiddellijk, met extra veel warm water, zonder temperatuurschommelingen en op de meest duurzame manier.

Vergroot uw comfort, beperk uw gasverbruik

Met een hoogrendementsketel (HR-ketel) van Nefit Bosch, aangevuld met een warmtepomp, zonneboiler of andere gas-besparende oplossing, maakt u de ‘next step’ in duurzame verwarming en warmwatercomfort: energiezuinig, betrouwbaar, slim en van de hoogste kwaliteit. Wilt u nog meer warm water? Kies dan voor een extra losse boiler van Nefit Bosch. Zo biedt Sanidrõme IJsselmuiden u voor elke warmwaterbehoefte een oplossing. Uiteraard vakkundig geïnstalleerd door onze eigen vakmannen.

Met slimme EasyControl thermostaat

Voor optimaal warmtecomfort bedient u uw verwarming natuurlijk met de Bosch EasyControl thermostaat. Hiermee kunt u uw verwarming altijd en overal heel makkelijk bedienen: via het touchscreen aan de muur én via een uw smartphone of tablet. Deze slimme thermostaat is easy, smart en efficiënt, want dankzij:

  • De aanwezigheidsdetectie en tijdprogramma’s zorgt de EasyControl altijd voor de juiste temperatuur in huis, als u wilt voor ieder vertrek afzonderlijk
  • De persoonlijke warmwaterinstellingen bepaalt u met de EasyControl zelf wanneer warm water wordt opgewarmd
  • De EasyControl app heeft u inzicht in uw energieverbruik

Dus kraan open en genieten maar! Want zo easy bespaart u energie én bent u altijd verzekerd van warm water in uw Sanidrõme badkamer.

Laat u adviseren en kom langs bij Sanidrõme IJsselmuiden

Sanidrõme IJsselmuiden is uw Nefit Bosch dealer. Wilt u meer weten over duurzame oplossingen en warmwatervoorzieningen met de producten van Nefit Bosch? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of kom langs in onze showroom en maak online een afspraak. De koffie staat klaar!

publicatiedatum: 24 mei 2023

Alle Sanidrõme showrooms