Over Sanidrõme IJsselmuiden

Uw badkamer verbouwen doet u met Sanidrõme IJsselmuiden in Grootebroek

Daar waar de badkamer vroeger niet meer dan een wasruimte was, is het nu dé ruimte in huis om in te ontspannen en uitgebreid aandacht te geven aan persoonlijke verzorging. Herkent u dit? Wilt u uw badkamer verbouwen om nog meer comfort toe te passen, zodat u ongestoord tot rust kunt komen? Bij het badkamer verbouwen en badkamer ontwerpen houdt Sanidrõme IJsselmuiden rekening met design, maar functionaliteit en de zekerheid van een vakkundige badkamer installatie en afwerking zijn daarbij even zo belangrijk.

Historie badkamerspecialist Sanidrõme IJsselmuiden

Dik IJsselmuiden verhuisde 50 jaar geleden van Voorhout naar Bovenkarspel om een loodgietersbedrijf te starten. Zoon Peter vertelt met trots dat de historie van ‘IJsselmuiden’ verder gaat dan het gouden jubileum. 

“Eind negentiende eeuw had mijn grootvader Peter een loodgietersbedrijf in Sassenheim. Twee zoons werkten mee in het bedrijf. Zoon Peter begon begin jaren dertig in Voorhout voor zichzelf. Zo ontstond de florerende zaak IJsselmuiden met niet alleen loodgieterij, maar ook verkoop van wit- en bruingoed en bekende ventilatoren. Mijn vader Dik bezocht West-Friesland en stond op de Flora. Hij wilde graag voor zichzelf beginnen en nam in 1965 ‘Schaap’ aan de Hoofdstraat over: een smederij en loodgieter, die ook huishoudelijke en tuinbouwartikelen verkocht. Mijn vader ging op klus en mijn moeder Gre stond in de winkel en verzorgde de administratie. Van zijn drie zonen rolde alleen ik het vak in. De winkel was in de loop der tijd veranderd in een kleine showroom, want wij renoveerden steeds meer badkamers en toiletten. Mijn vader en moeder gingen in 2000 met pensioen en ik realiseerde een grote showroom aan Industrieweg 38 in Grootebroek. Met de formule Sanidrõme ontstond Sanidrõme IJsselmuiden. Sandra, mijn vrouw, helpt met de administratie en in de showroom. Ondertussen werken we met zes monteurs en twee dames voor in de showroom. Naast het vele sanitair dat we plaatsen, blijft het installatie- en loodgieterswerk een belangrijk onderdeel. Zo wordt, in samenwerking met Energie Service, jaarlijks vele cv-installaties vervangen.” 

A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels

Sanidrõme IJsselmuiden houdt de assortimentsontwikkelingen op het gebied van badkamers, sanitair en badkamertegels nauwlettend in de gaten. Als badkamerspecialist kijken we met de kritische ogen van onze klant en de ervaring als vakman, want wij willen zeker weten dat wij voor u kwaliteit in huis halen. Dat is ook de reden dat wij uitsluitend A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels voeren.

Badkamer verbouwen van A tot Z

In de inspirerende showroom van Sanidrõme IJsselmuiden staan diverse opstellingen voor de badkamer, toiletruimte en wellness ruimte. Vanuit onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van de badkamer verbouwen creëren wij op basis van uw persoonlijke wensen, beschikbare ruimte en budget de badkamer, toiletruimte of wellness ruimte die het beste bij u past. Tot in het kleinste detail. Vertrouw bij het badkamer verbouwen op uw Sanidrõme badkamerspecialist die u kan adviseren, de betere badkamer ontwerpt in 3D en deze ook nog eens vakkundig kan installeren. In dit hele traject van badkamer verbouwen begeleidt Sanidrõme IJsselmuiden u van A tot Z en heeft u één aanspreekpunt.

Badkamers voor de regio Bovenkarspel, Hoogkarspel, Lutjebroek, Enkhuizen en Zwaagdijk

Uiteraard is Sanidrõme IJsselmuiden niet alleen in de gemeente Grootebroek actief. Wij leveren en installeren complete badkamers en sanitair ook o.a. in de regio Bovenkarspel, Hoogkarspel, Lutjebroek, Enkhuizen en Zwaagdijk.

Alle Sanidrõme showrooms