Over Sanidrõme Jans-Beeke

Uw badkamer verbouwen doet u met Sanidrõme Jans-Beeke in Gemert

Daar waar de badkamer vroeger niet meer dan een wasruimte was, is het nu dé ruimte in huis om in te ontspannen en uitgebreid aandacht te geven aan persoonlijke verzorging. Herkent u dit? Wilt u uw badkamer verbouwen om nog meer comfort toe te passen, zodat u ongestoord tot rust kunt komen? Bij het badkamer verbouwen en badkamer ontwerpen houdt Sanidrõme Jans-Beeke rekening met design, maar functionaliteit en de zekerheid van een vakkundige badkamer installatie en afwerking zijn daarbij even zo belangrijk.

Historie badkamerspecialist Sanidrõme Jans-Beeke

Eigenaren Jos en zijn vrouw Wilhelmien Jans-Beeke zijn in 1985 begonnen met hun installatiebedrijf aan huis. Ruim 10 jaar later, in 1995 hebben ze besloten om ook een badkamer showroom te beginnen in Handel. Daar is Sanidrõme Jans-Beeke uitgegroeid tot een allround installatiebedrijf met badkamer showroom. Om hun klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, zijn ze met hun installatiebedrijf en showroom verhuisd naar een nieuwe unieke, stijlvolle en karakteristieke locatie op het industrieterrein Amer 12 in Gemert. Sinds enkele jaren zijn ook hun zoon en dochter werkzaam binnen het bedrijf als loodgieter en verkoopster.

A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels

Sanidrõme Jans-Beeke houdt de assortimentsontwikkelingen op het gebied van badkamers, sanitair en badkamertegels nauwlettend in de gaten. Als badkamerspecialist kijken we met de kritische ogen van onze klant en de ervaring als vakman, want wij willen zeker weten dat wij voor u kwaliteit in huis halen. Dat is ook de reden dat wij uitsluitend A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels voeren.

Badkamer verbouwen van A tot Z

In de inspirerende showroom van Sanidrõme Jans-Beeke staan diverse opstellingen voor de badkamer, toiletruimte en wellness ruimte. Vanuit onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van de badkamer verbouwen creëren wij op basis van uw persoonlijke wensen, beschikbare ruimte en budget de badkamer, toiletruimte of wellness ruimte die het beste bij u past. Tot in het kleinste detail. Vertrouw bij het badkamer verbouwen op uw Sanidrõme badkamerspecialist die u kan adviseren, de betere badkamer ontwerpt in 3D en deze ook nog eens vakkundig kan installeren. In dit hele traject van badkamer verbouwen begeleidt Sanidrõme Jans-Beeke u van A tot Z en heeft u één aanspreekpunt.

Badkamers voor de regio Gemert, Boekel, Venhorst en Beek en Donk

Uiteraard is Sanidrõme Jans-Beeke niet alleen in de gemeente Gemert actief. Wij leveren en installeren complete badkamers en sanitair ook o.a. in de regio Boekel, Venhorst en Beek en Donk.

Alle Sanidrõme showrooms