Over Sanidrõme Pennings

Uw badkamer verbouwen doet u met Sanidrõme Pennings in Boxmeer

Daar waar de badkamer vroeger niet meer dan een wasruimte was, is het nu dé ruimte in huis om in te ontspannen en uitgebreid aandacht te geven aan persoonlijke verzorging. Herkent u dit? Wilt u uw badkamer verbouwen om nog meer comfort toe te passen, zodat u ongestoord tot rust kunt komen? Bij het badkamer verbouwen en badkamer ontwerpen houdt Sanidrõme Pennings rekening met design, maar functionaliteit en de zekerheid van een vakkundige badkamer installatie en afwerking zijn daarbij even zo belangrijk.

Historie badkamerspecialist Sanidrõme Pennings

Eigenaar Eddy Pennings is ruim 10 jaar geleden begonnen met zijn bedrijf. Eddy is begonnen als zelfstandig installateur en is in de jaren ’90 bij een groot installatiebedrijf gaan werken om in de praktijk ervaring op te doen. De behoefte bestond om iets voor zichzelf te gaan beginnen. Begin 2006 heeft hij een badkamer showroom geopend in Boxmeer, van waaruit Sanidrõme Pennings inmiddels al voor veel klanten de betere badkamer heeft ontworpen en geïnstalleerd. In 2014 zijn wij uitgeroepen tot Sanidrõme Showroom van het Jaar.

A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels

Sanidrõme Pennings houdt de assortimentsontwikkelingen op het gebied van badkamers, sanitair en badkamertegels nauwlettend in de gaten. Als badkamerspecialist kijken we met de kritische ogen van onze klant en de ervaring als vakman, want wij willen zeker weten dat wij voor u kwaliteit in huis halen. Dat is ook de reden dat wij uitsluitend A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels voeren.

Badkamer verbouwen van A tot Z

In de inspirerende showroom van Sanidrõme Pennings staan diverse opstellingen voor de badkamer, toiletruimte en wellness ruimte. Vanuit onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van de badkamer verbouwen creëren wij op basis van uw persoonlijke wensen, beschikbare ruimte en budget de badkamer, toiletruimte of wellness ruimte die het beste bij u past. Tot in het kleinste detail. Vertrouw bij het badkamer verbouwen op uw Sanidrõme badkamerspecialist die u kan adviseren, de betere badkamer ontwerpt in 3D en deze ook nog eens vakkundig kan installeren. In dit hele traject van badkamer verbouwen begeleidt Sanidrõme Pennings u van A tot Z en heeft u één aanspreekpunt.

Badkamers voor de regio Cuijk, Malden, Sambeek, Sint Anthonis, Gennep en Wanroij

Uiteraard is Sanidrõme Pennings niet alleen in de gemeente Boxmeer actief. Wij leveren en installeren complete badkamers en sanitair ook o.a. in de regio Cuijk, Malden, Sambeek, Sint Anthonis, Gennep en Wanroij.

Alle Sanidrõme showrooms