Over Sanidrõme ter Laak

Uw badkamer verbouwen doet u met Sanidrõme ter Laak in Noordwijkerhout

Daar waar de badkamer vroeger niet meer dan een wasruimte was, is het nu dé ruimte in huis om in te ontspannen en uitgebreid aandacht te geven aan persoonlijke verzorging. Herkent u dit? Wilt u uw badkamer verbouwen om nog meer comfort toe te passen, zodat u ongestoord tot rust kunt komen? Bij het badkamer verbouwen en badkamer ontwerpen houdt Sanidrõme ter Laak rekening met design, maar functionaliteit en de zekerheid van een vakkundige badkamer installatie en afwerking zijn daarbij even zo belangrijk.

Historie badkamerspecialist Sanidrõme ter Laak

Eigenaren Gijs en zijn vrouw Petra ter Laak bestaan met hun gerenommeerde familiebedrijf inmiddels al ruim 58 jaar. Zonen Dorus en Chiel zullen in de toekomst het bedrijf overnemen. De vader van Gijs is samen met zijn vier broers begonnen als loodgietersbedrijf. Ruim 32 jaar geleden heeft Gijs het bedrijf overgenomen en zijn ze zich nog verder gaan specialiseren in het installeren van badkamers. In 1999 hebben ze een nieuwe showroom geopend in Noordwijkerhout, van waaruit Sanidrõme ter Laak inmiddels al voor veel klanten de betere badkamer heeft ontworpen en geïnstalleerd.

A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels

Sanidrõme ter Laak houdt de assortimentsontwikkelingen op het gebied van badkamers, sanitair en badkamertegels nauwlettend in de gaten. Als badkamerspecialist kijken we met de kritische ogen van onze klant en de ervaring als vakman, want wij willen zeker weten dat wij voor u kwaliteit in huis halen. Dat is ook de reden dat wij uitsluitend A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels voeren.

Badkamer verbouwen van A tot Z

In de inspirerende showroom van Sanidrõme ter Laak staan diverse opstellingen voor de badkamer, toiletruimte en wellness ruimte. Vanuit onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van de badkamer verbouwen creëren wij op basis van uw persoonlijke wensen, beschikbare ruimte en budget de badkamer, toiletruimte of wellness ruimte die het beste bij u past. Tot in het kleinste detail. Vertrouw bij het badkamer verbouwen op uw Sanidrõme badkamerspecialist die u kan adviseren, de betere badkamer ontwerpt in 3D en deze ook nog eens vakkundig kan installeren. In dit hele traject van badkamer verbouwen begeleidt Sanidrõme ter Laak u van A tot Z en heeft u één aanspreekpunt.

Ook voor uw droomkeuken

Een andere pijler binnen het bedrijf is het ontwerpen, leveren en installeren van eigentijdse maatwerkkeukens. Wij bieden een breed assortiment in verschillende stijlen, van stoer landelijk tot modern. Daarnaast een grote verscheidenheid aan inbouwapparatuur van de bekende A-merken. Ontdek de laatste trends op keukengebied in de showroom van ter Laak.

Buitenspa's 

Bij ons vindt u ook de nieuwste Villeroy & Boch buitenspa’s, ook wel bekend onder namen als jacuzzi, whirlpool, spa, spabad of hottub. Omdat wij u graag ontzorgen, gaan wij verder dan uitsluitend advies bij de aankoop van uw buitenspa. Schakel ons daarom met een gerust hart in voor het totale project, waaronder de inbouw, opbouw of verbouw van uw buitenspa. De uiteindelijke doelstelling is dat u straks lekker van uw eigen spa kunt genieten, in uw tuin, op uw dakterras of op uw balkon. Hoe koud het ook is. 

Kijk voor meer informatie op onze website: www.wellnessdealer.nl

Badkamers voor de regio Lisse, Sassenheim, Noordwijk, Wassenaar, Voorhout en Oegstgeest

Uiteraard is Sanidrõme ter Laak niet alleen in de gemeente Noordwijkerhout actief. Wij leveren en installeren complete badkamers en sanitair ook o.a. in de regio Lisse, Sassenheim, Noordwijk, Wassenaar, Voorhout en Oegstgeest.

Alle Sanidrõme showrooms