Nieuwste collectie Sphinx Tegels vindt u bij Sanidrõme van de Ven

Tegels zijn dé sfeermakers in uw badkamer en toiletruimte én de meest ideale afwerking van wanden en vloer. U vindt bij Sanidrõme van de Ven altijd de nieuwste tegelcollectie van Sphinx Tegels, zoals de series Basilica en Marbles, en kiest u bovendien voor hoge kwaliteit en duurzame, keramische tegels van Nederlandse bodem. De complete tegelcollectie bestaat uit verschillende designs, patronen, kleuren, formaten, stroken, mozaïeken en hexagons. Laat u inspireren bij Sanidrõme van de Ven!

Tijdloos concept in vier kleuren met de serie Basilica

Sanidrõme van de Ven presenteert de nieuwe serie Basilica van Sphinx Tegels. Een compleet wand- en vloertegelconcept voor de badkamer, toilet én uw woonkamer. Basilica heeft verschillende formaten (en stroken) zoals 60x60, 30x60 en 45x45 en is verkrijgbaar is de kleuren crème, lichtgrijs, grijs en antraciet. Uiteraard inclusief vakkundige verwerking door de tegelzetters van Sanidrõme van de Ven.

Marmerlook in uw badkamer en toilet met de serie Marbles

Geef uw badkamer een chique uitstraling met marmerlook tegels uit de serie Marbles in de kleuren antraciet, wit en grijs. Geïnspireerd door het marmeren gesteente uit de groeves van Carrara biedt Sanidrõme van de Ven u met deze serie vloer- en wandtegels hoogwaardige kwaliteit, luxe en onderhoudsgemak. Let op: tot en met 31 december 2022 is een speciale actie geldig op de 20x50 en 30x60 formaat tegels in wit glans en mat. Vraag uw Sanidrõme badkameradviseur voor meer informatie.

Waarom kiezen voor tegels van Sphinx Tegels

Naast kwaliteit en hoogwaardig design biedt Sphinx Tegels u vele voordelen:

  • Trendsettend, tijdloos en hoogwaardig design
  • Hoge kwaliteit duurzame, keramische tegels van Nederlandse bodem
  • Duurzaam geproduceerd door geavanceerde technologie
  • Rijk assortiment tegels met verschillende formaten, stroken, mozaïeken en hexagons
  • Vakkundig verwerkt door de tegelzetters van Sanidrõme van de Ven

Vakkundig tegelwerk door Sanidrõme van de Ven

Naast productkwaliteit en stijlvolle designs is het van essentieel belang dat uw tegels vakkundig worden verwerkt. Bij Sanidrõme van de Ven kunt u rekenen op vakmanschap. Onze vakbekwame tegelzetters betegelen uw badkamer en toilet vakkundig zodat u er vele jaren van kunt genieten.

Bekijk de collectie Sphinx Tegels bij Sanidrõme van de Ven

Benieuwd naar de collectie van Sphinx Tegels? Kom langs in de showroom van Sanidrõme van de Ven en laat u uitgebreid inspireren in de verschillende badkamer- en toiletopstellingen en door de vele tegelkasten. Wilt u een persoonlijk adviesgesprek? Maak dan een afspraak met één van onze badkameradviseurs. Graag tot ziens!

publicatiedatum: 16 aug 2022

Bel naar de showroom

Alle Sanidrõme showrooms