Over Sanidrõme van de Ven

Uw badkamer verbouwen doet u met Sanidrõme van de Ven in Knegsel

Daar waar de badkamer vroeger niet meer dan een wasruimte was, is het nu dé ruimte in huis om in te ontspannen en uitgebreid aandacht te geven aan persoonlijke verzorging. Herkent u dit? Wilt u uw badkamer verbouwen om nog meer comfort toe te passen, zodat u ongestoord tot rust kunt komen? Bij het badkamer verbouwen en badkamer ontwerpen houdt Sanidrõme van de Ven rekening met design, maar functionaliteit en de zekerheid van een vakkundige badkamer installatie en afwerking zijn daarbij even zo belangrijk.

Historie badkamerspecialist Sanidrõme van de Ven

Sinds 2014 wordt Sanidrõme van de Ven met passie voor sanitair en vakmanschap gerund door Ellen Adriaanse - van de Ven en haar man Erik. De ouders van Ellen, Frans en Ria van de Ven, zijn 50 jaar geleden vanuit huis begonnen met een installatiebedrijf. In 1989 opende zij hun eerste badkamershowroom in het Brabantse Knegsel en stonden beide in 1993 aan de wieg van de landelijke badkamerformule Sanidrõme, die inmiddels 30 jaar bestaat. Ondertussen is Sanidrõme van de Ven uitgegroeid tot een vakkundig en gerenommeerd bedrijf in de regio en zorgen Ellen en haar man Erik voor de betere badkamers in de breedste zin van het woord, inclusief vakkundige installatie.

A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels

Sanidrõme van de Ven houdt de assortimentsontwikkelingen op het gebied van badkamers, sanitair en badkamertegels nauwlettend in de gaten. Als badkamerspecialist kijken we met de kritische ogen van onze klant en de ervaring als vakman, want wij willen zeker weten dat wij voor u kwaliteit in huis halen. Dat is ook de reden dat wij uitsluitend A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels voeren.

Badkamer verbouwen van A tot Z

In de inspirerende showroom van Sanidrõme van de Ven staan diverse opstellingen voor de badkamer, toiletruimte en wellness ruimte. Vanuit onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van de badkamer verbouwen creëren wij op basis van uw persoonlijke wensen, beschikbare ruimte en budget de badkamer, toiletruimte of wellness ruimte die het beste bij u past. Tot in het kleinste detail. Vertrouw bij het badkamer verbouwen op uw Sanidrõme badkamerspecialist die u kan adviseren, de betere badkamer ontwerpt in 3D en deze ook nog eens vakkundig kan installeren. In dit hele traject van badkamer verbouwen begeleidt Sanidrõme van de Ven u van A tot Z en heeft u één aanspreekpunt. We beschikken ook nog over de mogelijkheid om tijdelijk een mobiele badkamer bij u te plaatsen, zolang het badkamer verbouwen duurt. Ideaal toch!

Badkamers voor de regio Valkenswaard, Eersel, Best, Bladel, Veldhoven, Reusel en Bergeijk 

Uiteraard is Sanidrõme van de Ven niet alleen in de gemeente Knegsel actief. Wij leveren en installeren complete badkamers en sanitair ook o.a. in de regio Valkenswaard, Eersel, Best, Bladel, Veldhoven, Reusel en Bergeijk.

Alle Sanidrõme showrooms