Prachtige en functionele badkameraccessoires van Geesa

Geesa accessoires voor uw badkamer of toilet zijn van topkwaliteit, hebben een doordacht design en oog voor detail. De uiteenlopende collecties maken het mogelijk om voor iedere badkamerstijl de perfecte accessoires te kiezen voor de finishing touch van uw nieuwe badkamer of toilet.

Tijdloos en iconisch design met badkamerserie Shift

De verschillende kleuren, materiaalafwerking en zelfs 3-dimensionale patronen geven deze tijdloze serie badkameraccessoires een uitgesproken karakter. De haak met een omhooggeschoven voorkant vormt de basis van deze iconische serie, welke bestaat uit een toiletrolhouder, eventueel met planchet, toiletborstels en toiletborstelhouders, handdoekhaken en houders, badgrepen, veilig en stijlvol, zeepdispensers, douchekorven en planchetten. Verkrijgbaar in de kleuren geborsteld zwartmetaal, -goud en -rvs, mat zwart en chroom.

Elegante opbergoplossingen met badkamerserie Frame

Door verschillende functies in één te combineren ontstaan verrassend slimme en elegante opbergoplossingen voor uw badkamer en toiletruimte. Zoals de zeepdispenser met planchet en haak of het planchet met handdoekhouder en douchemand. Verkrijgbaar in drie kleuruitvoeringen: zwart/zwart, chroom/zwart en chroom/wit.

Minimalistische vormgeving met badkamerserie Leev

Bij deze serie badkameraccessoires springt de minimalistische vormgeving direct in het oog, waarbij efficiënt gebruikmaken van de ruimte in de badkamer het uitgangspunt is. Met als resultaat een modulaire badkamerplank, voorzien van veel opbergruimte, die naar wens gecombineerd kan worden met diverse accessoires zoals handdoekhaken, -ring of -rek, toiletrolhouder, zeepdispenser, glas of spiegel. Verkrijgbaar in de kleuren rvs geborsteld, chroom en zwart.

Geesa cosmetica- en scheerspiegels

Een vergrotende spiegel voor uw scheerbeurt of bij het opdoen van make-up maakt uw badkamer extra functioneel. De spiegelcollectie van Geesa geeft u de keuze uit: rond of vierkant, beweegbaar of uitschuifbaar, met of zonder LED verlichting, chroom of zwart. Kortom vind de juiste spiegel van Geesa bij Sanidrõme van Lieshout.

Ontdek de accessoires van Geesa bij Sanidrõme van Lieshout

Bent u benieuwd naar de accessoires van Geesa voor uw badkamer en toilet? Kom dan langs in de showroom van Sanidrõme van Lieshout en laat u inspireren. Voor advies maakt u gerust een afspraak met één van onze badkameradviseurs.

publicatiedatum: 24 aug 2022

Bel naar de showroom

Alle Sanidrõme showrooms