Over Sanidrõme van Lieshout

Uw badkamer verbouwen doet u met Sanidrõme van Lieshout in Veghel

Daar waar de badkamer vroeger niet meer dan een wasruimte was, is het nu dé ruimte in huis om in te ontspannen en uitgebreid aandacht te geven aan persoonlijke verzorging. Herkent u dit? Wilt u uw badkamer verbouwen om nog meer comfort toe te passen, zodat u ongestoord tot rust kunt komen? Bij het badkamer verbouwen en badkamer ontwerpen houdt Sanidrõme van Lieshout rekening met design, maar functionaliteit en de zekerheid van een vakkundige badkamer installatie en afwerking zijn daarbij even zo belangrijk.

Historie badkamerspecialist Sanidrõme van Lieshout

Vader Henk van Lieshout sr. begon in 1977 in Loosbroek zijn eigen installatiebedrijf. Begin jaren tachtig opende hij een showroom. Inmiddels hebben zijn zonen Henk jr. en Arno de zaak overgenomen, is het bedrijf gevestigd in Veghel en zijn de activiteiten naast complete badkamers uitgebreid met (maatwerk) keukens, tegelhandel, energiebesparende systemen en alle voorkomende installatiewerkzaamheden. Sanidrõme van Lieshout biedt op alle gebieden totaaloplossingen: van ontwerp tot en met de montage voor en achter de muur.

A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels

Sanidrõme van Lieshout houdt de assortimentsontwikkelingen op het gebied van badkamers, sanitair en badkamertegels nauwlettend in de gaten. Als badkamerspecialist kijken we met de kritische ogen van onze klant en de ervaring als vakman, want wij willen zeker weten dat wij voor u kwaliteit in huis halen. Dat is ook de reden dat wij uitsluitend A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels voeren.

Badkamer verbouwen van A tot Z

In de inspirerende showroom van Sanidrõme van Lieshout staan diverse opstellingen voor de badkamer, toiletruimte en wellness ruimte. Vanuit onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van de badkamer verbouwen creëren wij op basis van uw persoonlijke wensen, beschikbare ruimte en budget de badkamer, toiletruimte of wellness ruimte die het beste bij u past. Tot in het kleinste detail. Vertrouw bij het badkamer verbouwen op uw Sanidrõme badkamerspecialist die u kan adviseren, de betere badkamer ontwerpt in 3D en deze ook nog eens vakkundig kan installeren. In dit hele traject van badkamer verbouwen begeleidt Sanidrõme van Lieshout u van A tot Z en heeft u één aanspreekpunt.

Ook voor uw droomkeuken

Één van de pijlers bij Van Lieshout is het ontwerpen, leveren en installeren van eigentijdse keukens. We bieden een veelzijdig assortiment met een grote verscheidenheid aan inbouwapparatuur van de bekende A-merken. Uw keuken wordt volledig op maat ontworpen naar uw persoonlijke smaak en voorzien van het allergrootste comfort. Ontdek de laatste trends op keukengebied in de showroom van uw keukenspecialist Van Lieshout.

Tegelhandel

In de showroom van Sanidrõme van Lieshout wordt een zeer uitgebreide collectie wand- en vloertegels gepresenteerd conform de laatste tegeltrends voor het hele huis én terras. Denk hierbij aan hout- en betonlook, natuursteen en mozaïeken, maar ook aan diverse formaten en stroken tegels. Sanidrõme van Lieshout verzorgt de vakkundige verwerking ervan met eigen tegelzetters, maar u kunt er ook voor kiezen dat zelf te (laten) doen. 

Voor meer informatie over onze producten en diensten kunt u ook terecht op onze website: van-lieshout.nl

Badkamers voor de regio Heesch, Nistelrode, Uden en Heeswijk Dinther

Uiteraard is Sanidrõme van Lieshout niet alleen in de gemeente Veghel actief. Wij leveren en installeren complete badkamers en sanitair ook o.a. in de regio Heesch, Nistelrode, Uden en Heeswijk Dinther.

Alle Sanidrõme showrooms