Tegeltrends 2024

Sanidrõme Bruins presenteert de nieuwste tegels voor wanden en vloeren in badkamer én toilet! Natuurlijke hout- en marmerlooks, vrolijke kleuren of pasteltinten als roze, groen en blauw of contrasterend zwart/wit, decors met planten of metallic accenten, uitbreiding van de nog altijd populaire betonlook met warmere tinten, patchwork, terrazzo, kleine mozaïeken of zogeheten handvorm tegels in mat en glans, hexagons of visgraat patroon en extra grote XXL tegelplaten zijn de tegeltrends anno 2024.

{{sanidrome:gallery id=1 type=3}}

Stylingtips

Er zijn dus eindeloos veel mogelijkheden om uw badkamer of toilet tijdloos te stylen of opvallend te accenturen met tegels. Kies er bijvoorbeeld voor om één wand in uw favoriete kleur of een gaaf patroon te laten betegelen en voor de overige wanden rustige tegels te gebruiken in een basic kleur en groter formaat die u liggend laat plaatsen.

{{sanidrome:gallery id=2 type=3}}

Accentueer de ombouw van uw bad of de wanden in uw douche met een ander formaat, bijzonder patroon of toffe kleur. Ga voor een combinatie van grote tegels op de vloer en laat diezelfde vloertegels in stroken doortrekken op een wand. Of laat uw badkamer groter lijken met XXL tegelplaten tot maar liefst 120x260cm die bijna voegloos kunnen worden verwerkt zodat de wanden en de vloer uit één stuk lijken.

{{sanidrome:gallery id=3 type=2}}

Ideaal voor badkamer en toilet

Tegels zijn niet alleen trendzetters of sfeermakers. Tegels zijn ook de meest ideale afwerking voor wanden en vloeren in de badkamer en het toilet. Tegels zijn namelijk makkelijk te reinigen, veilig met antislip en vormen een waterdichte deklaag.

{{sanidrome:gallery id=4 type=3}}

Bekijk de tegeltrends bij Sanidrõme Bruins

De echte kleuren en unieke prints van tegels zijn bijna niet te beoordelen op basis van een foto. Tegels kunt u daarom het beste “live” bekijken in één van onze showrooms. Onze badkameradviseurs presenteren graag onze volledige tegelcollectie inclusief de tegeltrends van 2023. En voor vakkundige verwerking van uw tegels staan de tegelzetters van Sanidrõme Bruins vanzelfsprekend garant.

Wilt u op de hoogte blijven van alle badkamertrends? Abonneer dan op onze nieuwsbrief.

{{sanidrome:gallery id=5 type=3}}

Alle Sanidrõme showrooms