Duka douches. Een sierraad voor de badkamer

Duka is fabrikant van douches met Zuid-Tiroolse wortels. Voor Duka zijn douches niet zomaar een object voor dagelijks gebruik, maar een heus sieraad in de badkamer. Met een geschiedenis van meer dan 40 jaar en meer dan 300 betrokken werknemers heeft Duka brede ervaring en expertise in de ontwikkeling, het ontwerp en de productie van douchecabines. Duka heeft een eigen verkooporganisatie in Nederland met een kundig serviceteam. Hiermee biedt Sanidrõme Gebr. Klok u een ruim assortiment douches, douchewanden, douchecabines en inloopdouches van hoge kwaliteit en is bovendien volledig maatwerk mogelijk.  

{{sanidrome:gallery id=1 type=2}}

Met een Duka douchecabine doucht u zoals ú dat wilt!

Met Duka biedt Sanidrõme Gebr. Klok u prachtige design douches, inclusief vakkundige installatie. Bovendien zijn alle douchewanden onderhoudsarm en aangenaam in gebruik. Iedere dag weer. Voor iedere badkamer heeft Duka dé douche-oplossing. Of het nu gaat om douches met een draai-, schuif- of een vouwdeur. Douchen in een nis of in een hoek, een inloopdouche, douchen in bad of een heel bijzondere situatie. Er is altijd een oplossing, in allerlei kleuren, met of zonder profielen en met helder of gekleurd glas om aan uw specifieke en persoonlijke wens te kunnen voldoen. Daarnaast biedt Sanidrõme Gebr. Klok met Duka ook volledig maatwerk. 

{{sanidrome:gallery id=2 type=6}}

Maatwerk douchewanden mogelijk bij Sanidrõme Gebr. Klok

Heeft u weinig ruimte, een schuin dak, wilt u de zijwand van de douchecabine op de badrand of op een muurtje plaatsen, moet er misschien een hoek(je) uit het glas of wilt u juist een extra grote, diepe of hoge douchewand? Sanidrõme Gebr. Klok ontwerpt, levert en plaatst natuurlijk ook maatwerk douchewanden. Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap kunt u bij Sanidrõme Gebr. Klok vertrouwen op een douchewand of die exact past bij uw individuele situatie. 

{{sanidrome:gallery id=3 type=3}}

Breng uw badkamer tot leven met een gekleurde douchewand

Naast de bekende zilveren hoogglans en mat zilveren kleuren profielen zijn er ook bijzondere Pearl-kleuren beschikbaar, zoals Copper Pearl, Brass Pearl en Black Pearl. Deze stijlvolle afwerkingen sluiten goed aan bij de trendy badkamertegels, kranen en accessoires. Daardoor ontstaat er vrijheid om een harmonieus en persoonlijk badkamerontwerp te realiseren.

{{sanidrome:gallery id=4 type=7}}

Met de kleur copper pearl geef je een warme en luxe uitstraling aan de badkamer. Brass pearl maakt de badkamer niet alleen levendiger, maar geeft ook een stijlvol accent. Dankzij de rijke uitstraling past deze kleur feilloos in verschillende moderne stijlen. Als u de ruimte extra kracht en allure wilt geven, is black pearl de juiste kleur voor uw badkamer. Het donkere profiel is een ware eyecatcher en zorgt voor een stoere, strakke look.

{{sanidrome:gallery id=6 type=4}}

Details geven de doorslag

Tussen alle mogelijkheden van de Duka douches is er één overeenkomst. Ze zijn ontworpen en gemaakt met oog voor detail. Omdat kwaliteit vaak voelbaar wordt in details. Glasvlakke scharnieren zijn zo’n detail; ze maken schoonhouden zoveel gemakkelijker. Of probeer eens hoe het auto close systeem werkt; voel de werking van de magneetsluiting. Kijk wat gesatineerd glas of grijs glas betekent voor uw privacy en voor de uitstraling van uw badkamer.

Veiligheidsglas is standaard bij Duka. Optioneel is Protect, een coating die glazen douchewanden beschermt tegen kalk, vuil en zeepresten. Of ProCare, een afwerking die het glas beschermt tegen corrosie en uw douchewand langer zijn heldere transparantie behoudt. 

{{sanidrome:gallery id=5 type=5}}

Bekijk de douchewanden van Duka bij Sanidrõme Gebr. Klok

Wilt u weten welke douche-oplossing van Duka mogelijk is in uw droombadkamer? Of wilt u de douchewanden zelf ervaren? Kom dan langs in onze showroom of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze badkameradviseurs. De koffie staat klaar!

Alle Sanidrõme showrooms