Bette baden en douchebakken van geglazuurd titaanstaal

Bette is een merk uit het assortiment van Sanidrõme Hardeman en mag zich specialist noemen in de fabricage van baden en douchebakken van zuiver, natuurlijk en geglazuurd titaanstaal. Dit unieke materiaal is duurzaam, krasvast en extra hygiënisch en biedt bescherming tegen vuil, stof en schimmelvorming. De baden en douchebakken van Bette zijn beschikbaar in verschillende modellen, vormen, afmetingen en kleuren.

Van douchevloer naar douchetegel met de BetteAir

Vlak, strak en perfect in de vloer te verwerken door de vakmannen van Sanidrõme Hardeman: de revolutionaire douchetegel BetteAir. Deze douchevloer in de vorm én afmeting van een tegel is gemaakt van duurzaam geglazuurd titaanstaal en verkrijgbaar in vele matte en glanzende kleuren en (tegel)afmetingen, waaronder XL-maten. De zelfreinigende afvoer is net zo vlak als de douchetegel én in dezelfde kleur voor een prachtig geheel. 

Veilig douchen zonder uitglijders dankzij BetteAntislip Sense

Om veilig te kunnen douchen heeft Bette een nieuwe antislip ontwikkeld, namelijk BetteAntislip Sense. Deze nieuwe antislip-laag voldoet aan de hoogste norm, is niet zichtbaar of voelbaar en verhoogt de hygiëne, doordat vuil en ziektekiemen zich niet kunnen hechten. In combinatie met een drempelloze verwerking in uw vloer, bent u verzekerd van een veilige douche. Uiteraard is de BetteAntislip Sense ook geschikt voor het veilig in- en uitstappen in bad. 

Samen in bad met BetteEve

Een van de nieuwste baden van Bette is de BetteEve. Speciaal ontworpen voor twee personen met een hoog ligcomfort voor een echte wellness beleving thuis. Door de ovale vorm ontstaat er een forse ruimte waardoor het bad uitermate comfortabel is voor twee personen met een zacht gevormde rand voor de ondersteuning van hoofd en armen. BetteEve is er in drie verschillende modellen, waaronder ook een vrijstaand bad. Bovendien kunt u kiezen uit honderden verschillende kleuren en unieke kleureffecten. Wat ons betreft een echte eyecather in uw badkamer of slaapkamer.  

Waarom kiezen voor een bad of douchebak van Bette?

  • Kwaliteitsgarantie en duurzaam door hoogwaardig geglazuurd titaanstaal
  • Warmtegeleidend materiaal; een weldadig warm bad, ook bij nek en randen
  • Te voorzien van antislip-laag om uitglijders te voorkomen
  • Geluidswerend materiaal; stil bij instromend en opspattend water
  • Ruime keuze uit modellen, vormen, afmetingen en kleuren
  • Milieuvriendelijk productieproces door gebruik van eigen opgewekte energie
  • Ook maatwerk baden en douchebakken mogelijk

Bekijk de baden en douchevloeren van Bette bij Sanidrõme Hardeman

Benieuwd naar de baden en douchevloeren van Bette? Laat u inspireren in de showroom van Sanidrõme Hardeman en kom proefliggen in de verschillende baden. Wilt u een adviesgesprek op maat? Maak dan een afspraak met uw Sanidrõme badkameradviseur. Graag tot ziens in de betere badkamer.

publicatiedatum: 06 feb 2024

Alle Sanidrõme showrooms