Over Sanidrõme Hardeman

Uw badkamer verbouwen doet u met Sanidrõme Hardeman in Veenendaal

Daar waar de badkamer vroeger niet meer dan een wasruimte was, is het nu dé ruimte in huis om in te ontspannen en uitgebreid aandacht te geven aan persoonlijke verzorging. Herkent u dit? Wilt u uw badkamer verbouwen om nog meer comfort toe te passen, zodat u ongestoord tot rust kunt komen? Bij het badkamer verbouwen en badkamer ontwerpen houdt Sanidrõme Hardeman rekening met design, maar functionaliteit en de zekerheid van een vakkundige badkamer installatie en afwerking zijn daarbij even zo belangrijk.

Historie badkamerspecialist Sanidrõme Hardeman

Bij Hardeman is iedereen nauw verweven met het gerenommeerde familiebedrijf. De tweede generatie Hardeman runt inmiddels het bedrijf. Door de jaren heen is Sanidrõme Hardeman uitgegroeid tot een allround installatiebedrijf met badkamer- en keukenshowroom.

A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels

Sanidrõme Hardeman houdt de assortimentsontwikkelingen op het gebied van badkamers, sanitair en badkamertegels nauwlettend in de gaten. Als badkamerspecialist kijken we met de kritische ogen van onze klant en de ervaring als vakman, want wij willen zeker weten dat wij voor u kwaliteit in huis halen. Dat is ook de reden dat wij uitsluitend A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels voeren.

Badkamer verbouwen van A tot Z

In de inspirerende showroom van Sanidrõme Hardeman staan diverse opstellingen voor de badkamer, toiletruimte en wellness ruimte. Vanuit onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van de badkamer verbouwen creëren wij op basis van uw persoonlijke wensen, beschikbare ruimte en budget de badkamer, toiletruimte of wellness ruimte die het beste bij u past. Tot in het kleinste detail. Vertrouw bij het badkamer verbouwen op uw Sanidrõme badkamerspecialist die u kan adviseren, de betere badkamer ontwerpt in 3D en deze ook nog eens vakkundig kan installeren. In dit hele traject van badkamer verbouwen begeleidt Sanidrõme Hardeman u van A tot Z en heeft u één aanspreekpunt.

Ook voor uw droomkeuken

Op de sfeervolle bovenverdieping van de showroom presenteert Sanidrõme Hardeman diverse keukens en keukenapparatuur van o.a. de merken Miele en ILWA. Uw keuken wordt volledig op maat ontworpen naar uw persoonlijke smaak en voorzien van het allergrootste comfort met uniek waarborgcertificaat van 15 jaar! Ontdek de laatste trends op keukengebied in de showroom van uw keukenspecialist Hardeman.

Badkamers voor de regio Ede, Wageningen en Utrechtse Heuvelrug

Uiteraard is Sanidrõme Hardeman niet alleen in de gemeente Veenendaal actief. Wij leveren en installeren complete badkamers en sanitair ook o.a. in de regio Ede, Wageningen en Utrechtse Heuvelrug.

Alle Sanidrõme showrooms