Back to Nature
Back to Basic!  In onze maatschappij moeten we vooral heel veel. Alles moet beter en sneller, waardoor de mens onder druk komt te staan. Door deze ontwikkelingen zoekt men echter steeds vaker manieren
Lees meer
Bad eruit, douche er...
Als douchen in bad niet meer veilig voelt en een grote verbouwing niet wenselijk is, wordt het bad steeds vaker vervangen door een comfortabele douchecabine zonder hoge instap en met veel instapruimte.
Lees meer
Badkamer schoonmaken
Met de Sanidrõme sanitairreiniger BadkamerSchoon wordt het schoonmaken van de badkamer en toilet een fluitje van een cent.
Lees meer
Badkamer verbouwen i...
Uw badkamer of toilet verbouwen? Bekijk het badkamer stappenplan om een idee te krijgen van wat er komt kijken bij een nieuwe badkamer.
Lees meer
Black and White
Combineer zwart en wit voor een industriële en moderne badkamer
Lees meer
Colour Explosion
Geef uw badkamer kleur!
Lees meer
Complete badkamer
Uw complete badkamer van A t/m Z.
Lees meer
Italiaans design
Strak, stijlvol en mooi zijn de uitgangspunten van Italiaans design.
Lees meer
Landelijke badkamers
Kom ook voor landelijke badkamers naar Sanidrõme. We hebben diverse landelijke badkamer ideeën voor u in petto, passend bij uw landelijke badkamer stijl!
Lees meer
Moderne badkamers
Een moderne badkamer kent vele verschijningen. Ontdek onze moderne badkamer ideeën en laat u inspireren. Gaat u voor koele tinten of toch voor warm?
Lees meer
Pimp de badkamer!
Wanneer u toe bent aan een andere badkamer of toilet, maar complete vervanging te ver gaat, kunt u ook met een paar kleinere veranderingen zonder veel hak- en breekwerk een metamorfose realiseren.
Lees meer
Smart and Clean
Hygiëne en gemak voor uw moderne badkamer
Lees meer
Tegeltrends 2020
U vindt de laatste trends op gebied van tegels bij Sanidrõme
Lees meer
Toilet innovaties
Comfort, design en hygiëne staan voorop bij het toilet!
Lees meer
Wellness badkamer
Kom tot rust in een wellness badkamer van Sanidrõme. Ervaar wellness thuis met stomen, bubbelen, geuren, lichttherapie en masserende douchestralen.
Lees meer