Sanidrõme Huisman presenteert de badkamermeubelen van LoooX

Bij het realiseren van hoogwaardige badkamers biedt Sanidrõme Huisman maatwerkoplossingen. Om de badkamer geheel aan te sluiten bij de persoonlijke wensen van onze klanten, is LoooX hierbij een betrouwbare partner. De unieke badkamercollectie van LoooX staat voor stoer, robuust en een tikkeltje verrassend. It LoooX good!

Topkwaliteit eikenhouten badkamermeubelen

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw badkamermeubel, besteedt LoooX uiterste zorg aan de beste kwaliteit. Door het massief eikenhout te behandelen met een meerdaagse coating, is het perfect bestand tegen alle invloeden in de badkamer. Daarbij is het meubel makkelijk te onderhouden en heeft het een lange levensduur.

Sanidrõme Huisman is LoooX Tailor-Made dealer

Sanidrõme Huisman is uw LoooX Tailor-Made dealer! Dit betekent dat u terecht kunt bij Sanidrõme Huisman voor maatwerk badkamermeubelen. Denk bijvoorbeeld aan een afwijkende maatvoering, uitvoering of kleurafwerking. Ook heeft u volop keuze uit wastafelbladen, waskommen, schappen, spiegels en verlichting om uw badkamermeubel volgens uw eigen wens en smaak samen te stellen. Uiteraard wordt uw maatwerk badkamermeubel vakkundig geïnstalleerd door de vakmensen van Sanidrõme Huisman.

Alles in huis voor uw droombadkamer

Sanidrõme Huisman is uw badkamerspecialist. Wij helpen u graag van A tot Z om uw droombadkamer te realiseren. Van persoonlijk advies met een 3D badkamer ontwerp tot aan de vakkundige installatie door onze eigen vakmensen. Wij begeleiden het hele traject en u ervaart het gemak van één aanspreekpunt.

Ontdek LoooX badkamermeubelen bij Sanidrõme Huisman

Benieuwd naar de maatwerk badkamermeubelen van LoooX? Kom langs en laat u uitgebreid inspireren in onze showroom. Wilt u een adviesgesprek op maat? Maak hiervoor dan een afspraak met uw Sanidrõme badkameradviseur. Graag tot ziens.

publicatiedatum: 24 jan 2022
  • Nieuwe Gouwe Oostzijde 11a
    Gouda
  • 0182 - 51 20 32

Alle Sanidrõme showrooms