Over Sanidrõme Huisman

Uw badkamer verbouwen doet u met Sanidrõme Huisman in Gouda

Daar waar de badkamer vroeger niet meer dan een wasruimte was, is het nu dé ruimte in huis om in te ontspannen en uitgebreid aandacht te geven aan persoonlijke verzorging. Herkent u dit? Wilt u uw badkamer verbouwen om nog meer comfort toe te passen, zodat u ongestoord tot rust kunt komen? Bij het badkamer verbouwen en badkamer ontwerpen houdt Sanidrõme Huisman rekening met design, maar functionaliteit en de zekerheid van een vakkundige badkamer installatie en afwerking zijn daarbij even zo belangrijk.

Historie badkamerspecialist Sanidrõme Huisman

Eigenaren Jan-Martin en zijn vrouw Linda Huisman zijn nauw verweven met hun gerenommeerde bedrijf dat inmiddels al ruim 115 jaar bestaat. Het bedrijf is begonnen als loodgietersbedrijf. Ruim 52 jaar geleden heeft de vader van Jan-Martin het bedrijf overgenomen en heeft hij in 1980 in de binnenstad van Gouda een eigen badkamer showroom geopend. Begin 2002 is Sanidrõme Huisman verhuisd en hebben ze een nieuwe badkamer showroom geopend, van waaruit ze inmiddels al voor veel klanten de betere badkamer hebben ontworpen en geïnstalleerd.

A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels

Sanidrõme Huisman houdt de assortimentsontwikkelingen op het gebied van badkamers, sanitair en badkamertegels nauwlettend in de gaten. Als badkamerspecialist kijken we met de kritische ogen van onze klant en de ervaring als vakman, want wij willen zeker weten dat wij voor u kwaliteit in huis halen. Dat is ook de reden dat wij uitsluitend A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels voeren.

Badkamer verbouwen van A tot Z

In de inspirerende showroom van Sanidrõme Huisman staan diverse opstellingen voor de badkamer, toiletruimte en wellness ruimte. Vanuit onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van de badkamer verbouwen creëren wij op basis van uw persoonlijke wensen, beschikbare ruimte en budget de badkamer, toiletruimte of wellness ruimte die het beste bij u past. Tot in het kleinste detail. Vertrouw bij het badkamer verbouwen op uw Sanidrõme badkamerspecialist die u kan adviseren, de betere badkamer ontwerpt in 3D en deze ook nog eens vakkundig kan installeren. In dit hele traject van badkamer verbouwen begeleidt Sanidrõme Huisman u van A tot Z en heeft u één aanspreekpunt.

Kijk voor meer informatie op onze website: www.huismaninstallatiebedrijf.nl

Badkamers Waddinxveen, Moordrecht en Reeuwijk 

Uiteraard is Sanidrõme Huisman niet alleen in de gemeente Gouda actief. Wij leveren en installeren complete badkamers en sanitair ook o.a. in de regio Waddinxveen, Moordrecht en Reeuwijk.

  • Nieuwe Gouwe Oostzijde 11a
    Gouda
  • 0182 - 51 20 32

Alle Sanidrõme showrooms