Badkamer verbouwen i...
Uw badkamer of toilet verbouwen? Bekijk het badkamer stappenplan om een idee te krijgen van wat er komt kijken bij een nieuwe badkamer.
Lees meer
Badkamertrend: bad e...
De badkamer trend van dit moment is het bad eruit en een douchecabine erin.
Lees meer
Badkamertrend: toile...
Comfort, design en hygiëne staan voorop bij de huidige badkamer trend voor het toilet. Het toilet mag tegenwoordig gezien worden. Zeker als u kiest voor een mooi en innovatief toilet, zoals de Geberit
Lees meer
Badkamertrends 2019
Bij Sanidrõme hebben we gemerkt dat de badkamer een steeds belangrijkere plaats inneemt als het gaat om een plek voor ontspanning en persoonlijke verzorging. De badkamer heeft zich ontwikkeld tot een
Lees meer
Complete badkamer
Sanidrõme is al meer dan 25 jaar dé specialist voor de betere badkamer. En dat is niet voor niets! Wij kunnen u van A tot en met Z volledig ontzorgen en op deze manier een complete badkamer voor u realiseren.
Lees meer
Landelijke badkamers
Kom ook voor landelijke badkamers naar Sanidrõme. We hebben diverse landelijke badkamer ideeën voor u in petto, passend bij uw landelijke badkamer stijl!
Lees meer
Moderne badkamers
Een moderne badkamer kent vele verschijningen. Ontdek onze moderne badkamer ideeën en laat u inspireren. Gaat u voor koele tinten of toch voor warm?
Lees meer
Stijlvol en mooi Ita...
Strak, stijlvol en mooi zijn de uitgangspunten van Italiaans design.
Lees meer
Wellness badkamer
Kom tot rust in een wellness badkamer van Sanidrõme. Ervaar wellness thuis met stomen, bubbelen, geuren, lichttherapie en masserende douchestralen.
Lees meer