Sanitaire producten van Geberit gaan verder dan het uiterlijk

Het design van uw nieuwe badkamer of toilet is belangrijk, maar design alleen is niet genoeg. Hoe zit het met de kenmerken van design die ook uw comfort verhogen, zoals functionaliteit en gemak? Een design is pas echt goed als het verder gaat dan het uiterlijk. Geberit is Europees marktleider in sanitaire producten voor de complete badkamer en toiletruimte én levert unieke toegevoegde waarden aan comfort verhogende sanitaire technologieën, zoals de Geberit AquaClean douchewc en de Geberit DuoFresh!

Geberit voor uw complete badkamer

Naast toilethygiëne biedt Geberit ook sanitaire producten en oplossingen voor de hele badkamer. Met topkwaliteit keramiek, stijlvolle badkamerdesigns, praktische meubels én de technische kennis voor en achter de wand biedt Geberit complete badkamers die zorgen voor extra ruimte, perfecte hygiëne, maximaal comfort, tijdloos design en prettig gebruik voor iedereen. Geberit staat voor de betere badkamer en daar weten wij bij Sanidrõme Huisman alles van.

Geberit AquaClean douchewc met unieke WhirlSpray douchetechnologie

Het principe achter een douchewc is heel eenvoudig: door één druk op de knop wordt u gereinigd met een zachte, warme waterstraal, waardoor u geniet van een fris en schoon gevoel na ieder toiletbezoek. De Geberit AquaClean douchewc is uitgerust met de unieke WhirlSpray douchetechnologie, waarbij de straal roteert en waar lucht aan wordt toegevoegd. Deze luchtbellen garanderen een optimale reiniging, met laag waterverbruik en is bovendien vederzacht. Nu ook verkrijgbaar in elegant mat wit!

Kom de Geberit AquaClean douchewc zelf uittesten bij Sanidrõme Huisman en ervaar de vele voordelen:

  • Zorgt voor een milde reiniging van uw onderlichaam met warm water
  • Vergemakkelijkt en verbetert de intieme toilethygiëne
  • Heeft een unieke WhirlSpray douchetechnologie
  • Mogelijk met extra opties afgestemd op uw persoonlijke behoeften
  • Gebruiksvriendelijk dankzij de eenvoudige (afstands)bediening
  • Geeft een fris en schoon gevoel na ieder toiletbezoek

Een fris toilet voor iedereen

Een fris toilet, dat wil iedereen. Daarom adviseert Sanidrõme Huisman om het Geberit inbouwreservoir te voorzien van de DuoFresh geurzuiveringsmodule voor een frisse geur én de Geberit toiletstickhouder voor een frisse spoeling. De DuoFresh module verwijdert nare geurtjes bij de bron, filtert ze en blaast frisse lucht via de bedieningsplaat terug de ruimte in. Een frisse boodschap voor iedereen! En de toiletstickhouder zorgt daarentegen voor een frisse spoeling met helder blauw water, waarbij de stickhouder uit het zicht achter de bedieningsplaat verborgen zit. Daarmee zijn toiletblokken aan de rand van uw toilet verleden tijd.  

Bekijk de sanitaire producten van Geberit bij Sanidrõme Huisman

Benieuwd naar de sanitaire producten van Geberit? Kom langs in de showroom van Sanidrõme Huisman en laat u inspireren door de vele badkamer- en toiletopstellingen. Wilt u een adviesgesprek op maat? Maak dan een afspraak met uw Sanidrõme badkameradviseur.

Sanidrõme Huisman bestaat 60 jaar en viert feest!

Sanidrõme Huisman is al 60 jaar uw badkamerspecialist! Al 60 jaar realiseren wij de betere badkamers van A tot Z, inclusief vakkundige installatie door onze eigen vakmensen. En wie jarig is trakteert! Koopt u in 2023 een nieuwe badkamer, inclusief vakkundige installatie, dan maakt u kans op één van de Sanidrõme GOUD arrangementen of andere gouden prijzen. Kom langs in onze showroom of maak online een afspraak.

publicatiedatum: 08 feb 2023
  • Nieuwe Gouwe Oostzijde 11a
    Gouda
  • 0182 - 51 20 32

Alle Sanidrõme showrooms