Over Sanidrõme Huisman

Uw badkamer verbouwen doet u met Sanidrõme Huisman in Joure

Daar waar de badkamer vroeger niet meer dan een wasruimte was, is het nu dé ruimte in huis om in te ontspannen en uitgebreid aandacht te geven aan persoonlijke verzorging. Herkent u dit? Wilt u uw badkamer verbouwen om nog meer comfort toe te passen, zodat u ongestoord tot rust kunt komen? Bij het badkamer verbouwen en badkamer ontwerpen houdt Sanidrõme Huisman rekening met design, maar functionaliteit en de zekerheid van een vakkundige badkamer installatie en afwerking zijn daarbij even zo belangrijk.

Historie badkamerspecialist Sanidrõme Huisman

Eigenaren Micky en zijn vrouw Sytske Huisman bestaan met hun familiebedrijf al ruim 80 jaar. Sinds 2009 zijn beide zoons Bart en Michiel in het bedrijf gestapt. De vader van Micky is begonnen met het installatiebedrijf en deed daarbij ook huishoudelijke apparaten en witgoed. Begin jaren ‘90 heeft het bedrijf verschillende metamorfoses doorgemaakt en is Sanidrõme Huisman tenslotte uitgegroeid tot een allround installatiebedrijf met badkamer showroom.

A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels

Sanidrõme Huisman houdt de assortimentsontwikkelingen op het gebied van badkamers, sanitair en badkamertegels nauwlettend in de gaten. Als badkamerspecialist kijken we met de kritische ogen van onze klant en de ervaring als vakman, want wij willen zeker weten dat wij voor u kwaliteit in huis halen. Dat is ook de reden dat wij uitsluitend A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels voeren.

Badkamer verbouwen van A tot Z

In de inspirerende showroom van Sanidrõme Huisman staan diverse opstellingen voor de badkamer, toiletruimte en wellness ruimte. Vanuit onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van de badkamer verbouwen creëren wij op basis van uw persoonlijke wensen, beschikbare ruimte en budget de badkamer, toiletruimte of wellness ruimte die het beste bij u past. Tot in het kleinste detail. Vertrouw bij het badkamer verbouwen op uw Sanidrõme badkamerspecialist die u kan adviseren, de betere badkamer ontwerpt in 3D en deze ook nog eens vakkundig kan installeren. In dit hele traject van badkamer verbouwen begeleidt Sanidrõme Huisman u van A tot Z en heeft u één aanspreekpunt. We beschikken ook nog over de mogelijkheid om tijdelijk een mobiele badkamer bij u te plaatsen, zolang het badkamer verbouwen duurt. Ideaal toch!

Woningsprinklers

Een woningsprinklerinstallatie is een automatisch blussysteem dat bij brand een overleefbare situatie creëert. Het belangrijkste doel van een woningsprinkler is het bieden van de mogelijkheid om veilig te vluchten. Huisman Installatietechniek heeft ervaring met het plaatsen van woningsprinklerinstallaties, en voert onder de naam Huisman Sprinklertechniek inmiddels diverse opdrachten uit in de woning- en utiliteitsbouw.

Kijk voor meer informatie op onze websites:

Badkamers voor de regio Heerenveen, Akkrum, Sint Nicolaasga, Lemmer en Sneek

Uiteraard is Sanidrõme Huisman niet alleen in de gemeente Joure actief. Wij leveren en installeren complete badkamers en sanitair ook o.a. in de regio Heerenveen, Akkrum, Sint Nicolaasga, Lemmer en Sneek. 

Alle Sanidrõme showrooms