Installatie door Sanidrõme Huisman

Vakkundige badkamer installatie is ons vak!

Tijdens het traject van oriënteren, kiezen en ontwerpen van uw badkamer denken wij als badkamer installateur ook met u mee over hoe uw badkamer wensen technisch uitgevoerd kunnen worden. Een regendouche stelt bijvoorbeeld bepaalde eisen aan uw warmwatercapaciteit. Wij zorgen ervoor dat u op technisch gebied nooit voor onaangename verrassingen komt te staan tijdens het badkamer verbouwen. Vakkundig een badkamer verbouwen met alle bijbehorende installatiewerkzaamheden is immers ons vak!

{{sanidrome:gallery id=1 type=2}}

Laat de badkamer installatie over aan Sanidrõme Huisman

Bij een badkamer renovatie wordt eerst de oude badkamer gesloopt. Dat kan Sanidrõme Huisman voor u verzorgen, maar u kunt ook zelf de badkamer slopen. Daarna gaan we de nieuwe badkamer opbouwen. Vakmanschap is bij de realisatie van een nieuwe badkamer onmisbaar. Alle techniek moet jaar na jaar probleemloos zijn werk doen. Leidingen moeten onzichtbaar en lekkagevrij weggewerkt worden. Laat de badkamer installatie daarom over aan uw badkamer installateur Sanidrõme Huisman. Ook bijkomende werkzaamheden, zoals wandjes zetten, elektra aanleggen, tegelwerk en stucwerk worden door ons verzorgd.

{{sanidrome:gallery id=2 type=2}}

Uw voordelen bij badkamer installatie door Sanidrõme Huisman

  • u wordt van A tot Z ontzorgd tijdens het badkamer verbouwen.
  • u bent verzekerd van vakbekwame badkamermonteurs en tegelzetters
  • u kunt vertrouwen op een vakkundige uitvoering van de badkamer installatie en een hoogwaardige afwerking
  • u ontvangt kwaliteitsgarantie op materialen en arbeid
  • u kunt rekenen op een betrouwbare service na de oplevering

{{sanidrome:gallery id=3 type=2}}

Uw loodgieterswerk in goede handen bij Sanidrõme Huisman

Naast badkamer renovatie en nieuwbouw van badkamers kunt u bij Sanidrõme Huisman ook terecht voor alle overige loodgieterswerkzaamheden, zoals een lekkende keukenkraan of vloerverwarming in het hele huis. Vraag vrijblijvend om advies of een offerte en maak een afspraak in onze showroom.

Alle Sanidrõme showrooms