Wastafels

Steeds meer vormen, kleuren en maten

De trend van strak, recht en vierkant wordt steeds verder aangevuld met wastafels, waskommen en wastafelbladen in ronde vormen en van ongekend dun keramiek. Glans wit blijft de hoofdkleur, maar er is steeds meer keuze uit wastafels en kommen in fleurige, donkere of matte (pastel)kleuren zoals knal geel, oud roze, zwart, antraciet, mat wit en betonlook. Ook de keuze qua afmeting wordt steeds breder. Samen ongehinderd de wastafel gebruiken is dus geen probleem meer!

{{sanidrome:gallery id=1 type=3}}

Stijlvolle combinatie tot wastafelmeubel

Sanidrõme Lindom biedt keuze uit de actuele wastafels, waskommen en wastafelbladen. Wilt u een enkele of dubbele wastafel met een inbouw of opbouwkom? Een wastafel met één of twee kraangaten voor gebruik door twee personen tegelijk? Of een wastafel zonder kraangaten voor de combinatie met een inbouw wastafelkraan uit de muur? En wilt u uw (toilet)spullen graag binnen handbereik? Dan biedt een wastafel met aflegruimte naast de wasbak het gemak om bijvoorbeeld uw bril altijd dichtbij te houden. Al deze wastafels kunnen gecombineerd worden met een wastafelkast, wastafelonderkast of andere badkamermeubels voor extra opbergruimte, spiegelkasten of spiegels met verlichting en toiletten uit dezelfde collecties. Vanzelfsprekend past Sanidrõme Lindom dit soort mooie en praktische wastafelcombinaties al toe bij het ontwerpen van uw nieuwe badkamer. En zo blijft uw badkamerinrichting helemaal binnen één stijl.

{{sanidrome:gallery id=2 type=3}}

Wastafels van keramiek met onderhoudsgemak

Wilt u ook een schone wastafel zonder al te veel poetswerk? Dan adviseert Sanidrõme Lindom een keramische wastafel met een vuilafstotende toplaag of glazuur voor optimale hygiëne en onderhoudsgemak. Waterdruppels veranderen daardoor in parels op de wastafel en spoelen vuil en kalk makkelijker mee weg. Dit bespaart het gebruik van schoonmaakmiddelen en ontziet dus ook het milieu. Bent u nieuwsgierig naar nog meer inspiratie en advies over wastafels? Bezoek dan onze showroom om de mooie en grote collecties wastafels, waskommen en wastafelbladen van de kwaliteitsmerken Villeroy & Boch, Geberit en Duravit te bekijken.

{{sanidrome:gallery id=3 type=2}}

Alle Sanidrõme showrooms