Over Sanidrõme Lindom

Uw badkamer verbouwen doet u met Sanidrõme Lindom in Tilburg

Daar waar de badkamer vroeger niet meer dan een wasruimte was, is het nu dé ruimte in huis om in te ontspannen en uitgebreid aandacht te geven aan persoonlijke verzorging. Herkent u dit? Wilt u uw badkamer verbouwen om nog meer comfort toe te passen, zodat u ongestoord tot rust kunt komen? Bij het badkamer verbouwen en badkamer ontwerpen houdt Sanidrõme Lindom rekening met design, maar functionaliteit en de zekerheid van een vakkundige badkamer installatie en afwerking zijn daarbij even zo belangrijk.

Historie badkamerspecialist Sanidrõme Lindom

Eigenaar Peter van Dommelen is ruim 30 jaar geleden begonnen met zijn bedrijf. De perfecte combinatie van tomeloze inzet en vakmanschap door de jaren heen geeft hen een goede reputatie. Sanidrõme Lindom is inmiddels uitgegroeid tot een allround installatiebedrijf met badkamer showroom.

A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels

Sanidrõme Lindom houdt de assortimentsontwikkelingen op het gebied van badkamers, sanitair en badkamertegels nauwlettend in de gaten. Als badkamerspecialist kijken we met de kritische ogen van onze klant en de ervaring als vakman, want wij willen zeker weten dat wij voor u kwaliteit in huis halen. Dat is ook de reden dat wij uitsluitend A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels voeren.

Badkamer verbouwen van A tot Z

In de inspirerende showroom van Sanidrõme Lindom staan diverse opstellingen voor de badkamer, toiletruimte en wellness ruimte. Vanuit onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van de badkamer verbouwen creëren wij op basis van uw persoonlijke wensen, beschikbare ruimte en budget de badkamer, toiletruimte of wellness ruimte die het beste bij u past. Tot in het kleinste detail. Vertrouw bij het badkamer verbouwen op uw Sanidrõme badkamerspecialist die u kan adviseren, de betere badkamer ontwerpt in 3D en deze ook nog eens vakkundig kan installeren. In dit hele traject van badkamer verbouwen begeleidt Sanidrõme Lindom u van A tot Z en heeft u één aanspreekpunt.

Badkamers voor de regio Goirle, Berkel-Enschot, Oisterwijk en Udenhout

Uiteraard is Sanidrõme Lindom niet alleen in de gemeente Tilburg actief. Wij leveren en installeren complete badkamers en sanitair ook o.a. in de regio Goirle, Berkel-Enschot, Oisterwijk en Udenhout.

Alle Sanidrõme showrooms