Summum van design en vakmanschap

Kranen zitten vol technische snufjes. Om over de keuze in design, vorm en kleur nog maar te zwijgen. Vanuit de muur of op de wastafel, met twee grepen, één hendel of knop, thermostatisch of zelf mengen, op- of inbouw, klassiek of modern, hoog of laag, trendy mat zwart of tijdloos chroom. Sanidrõme heeft ook qua kranen alle modellen in huis om u de juiste kraan te kunnen laten kiezen voor op uw wastafel of fontein, in uw douche of bij uw bad. En zelfs voor in uw keuken.

{{sanidrome:gallery id=1 type=3}}

Kranen met mooie én praktische kwaliteiten

Stem uw kranen vooral af op uw individuele behoefte. Denk bij de wastafelkraan bijvoorbeeld aan de hoogte. Met een hoge kraan kunt u zich makkelijk opfrissen en ook uw haren bij de wastafel wassen. Wastafelkranen met ‘CoolStart’ is een milieuvriendelijke keuze voor wie energie en water wil besparen. Een thermostaatkraan in de douche of bij het bad is een veilige keuze voor jong én oud. Wilt u uw badkamer een extra luxe of minimalistisch karakter geven? Kies dan inbouw kranen bij de wastafel, in de douche en bij het bad. Het op de juiste manier installeren van inbouw kranen vereist wel specialistisch vakmanschap. De installateurs van Sanidrõme Pieter de Hoog beschikken uiteraard over alle benodigde kennis en ervaring om deze inbouw kranen vakkundig én lekkagevrij in de muren van uw badkamer te verwerken.

{{sanidrome:gallery id=3 type=3}}

Badkamerkranen in trendy kleuren

Nog nooit was er zo veel keuze uit kleur voor in de badkamer. En kranen lopen daarbij voorop. Naast mat zwart, mat wit of rvs als eerste varianten op chroom, breidt ook de keuze in stoere metaalkleuren snel uit. Denk hierbij aan kranen in brons, nikkel, koper of zwart chroom voor een industriële look. En zelfs goudkleurige badkamerkranen zijn weer helemaal terug. Wie nog een stap verder durft te gaan, kiest voor kranen in de trendkleur licht roze, zacht groen, grijsblauw of fel geel.

{{sanidrome:gallery id=4 type=3}}

Om deze blikvangers lang mooi te houden, adviseert Sanidrõme Pieter de Hoog u graag verder over gekleurde kranen van hoogwaardige kwaliteit én over het juiste onderhoud. Met hansgrohe, AxorDornbracht en KEUCO biedt Sanidrõme Pieter de Hoog u keuze uit een ruim en eigentijds assortiment badkamerkranen van de beste merken inclusief bijpassende douchesets. Laat u inspireren in onze showroom en maak een afspraak met een Sanidrõme badkameradviseur.

{{sanidrome:gallery id=2 type=2}}

Alle Sanidrõme showrooms