Over Sanidrõme Pieter de Hoog

Uw badkamer verbouwen doet u met Sanidrõme Pieter de Hoog in Kampen

Daar waar de badkamer vroeger niet meer dan een wasruimte was, is het nu dé ruimte in huis om in te ontspannen en uitgebreid aandacht te geven aan persoonlijke verzorging. Herkent u dit? Wilt u uw badkamer verbouwen om nog meer comfort toe te passen, zodat u ongestoord tot rust kunt komen? Bij het badkamer verbouwen en badkamer ontwerpen houdt Sanidrõme Pieter de Hoog rekening met design, maar functionaliteit en de zekerheid van een vakkundige badkamer installatie en afwerking zijn daarbij even zo belangrijk.

Historie badkamerspecialist Sanidrõme Pieter de Hoog

Eigenaar Pieter de Hoog heeft al ruim 33 jaar ervaring in de keuken- en sanitairbranche. De perfecte combinatie van tomeloze inzet en vakmanschap door de jaren heen geeft hen een goede reputatie. Sanidrõme Pieter de Hoog is inmiddels uitgegroeid tot een allround installatiebedrijf met badkamer- en keukenshowroom.

A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels

Sanidrõme Pieter de Hoog houdt de assortimentsontwikkelingen op het gebied van badkamers, sanitair en badkamertegels nauwlettend in de gaten. Als badkamerspecialist kijken we met de kritische ogen van onze klant en de ervaring als vakman, want wij willen zeker weten dat wij voor u kwaliteit in huis halen. Dat is ook de reden dat wij uitsluitend A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels voeren.

Badkamer verbouwen van A tot Z

In de inspirerende showroom van Sanidrõme Pieter de Hoog staan diverse opstellingen voor de badkamer, toiletruimte en wellness ruimte. Vanuit onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van de badkamer verbouwen creëren wij op basis van uw persoonlijke wensen, beschikbare ruimte en budget de badkamer, toiletruimte of wellness ruimte die het beste bij u past. Tot in het kleinste detail. Vertrouw bij het badkamer verbouwen op uw Sanidrõme badkamerspecialist die u kan adviseren, de betere badkamer ontwerpt in 3D en deze ook nog eens vakkundig kan installeren. In dit hele traject van badkamer verbouwen begeleidt Sanidrõme Pieter de Hoog u van A tot Z en heeft u één aanspreekpunt.

Keuken en Badkamer Design 

Een andere pijler binnen het bedrijf is het ontwerpen, leveren en installeren van eigentijdse maatwerkkeukens. Wij bieden een breed assortiment in verschillende stijlen, van stoer landelijk tot modern. Daarnaast een grote verscheidenheid aan inbouwapparatuur van de bekende A-merken. Ontdek de laatste trends op keukengebied in de showroom van Keuken & Badkamer Design.

Kijk voor meer informatie op onze website: www.keukendesignkampen.nl

{{gallery id=3 type=2}}

Badkamers voor de regio Zwolle, Dronten, IJsselmuiden en Hattem

Uiteraard is Sanidrõme Pieter de Hoog niet alleen in de gemeente Kampen actief. Wij leveren en installeren complete badkamers en sanitair ook o.a. in de regio Zwolle, Dronten, IJsselmuiden en Hattem.

Alle Sanidrõme showrooms