Douchevloeren

Supervlakke douchebakken

Opvang en snelle afvoer van het douchewater is een absolute must om de vloer van uw badkamer verder droog te houden. Het assortiment douchebakken en douchevloeren bij Sanidrõme ter Laak biedt daar tal van mooie én waterdichte oplossingen voor die (bijna) vlak in de badkamervloer geïnstalleerd kunnen worden. Een douchebak met een onhandige, hoge instap is daarmee gelukkig passé.

De moderne douchebak is een douchevloer geworden

Vanwege eenheid, ruimtelijk effect en comfort wordt vaak gekozen voor een betegelde douchevloer. Maar een douchebak heeft ook hygiënische en praktische voordelen. Daarom is het goed nieuws dat de supervlakke douchebakken bij Sanidrõme ter Laak aan al die eigenschappen voldoen. Deze moderne douchevloeren van Quaryl of plaatstaal worden namelijk volledig drempelloos of zonder hoge instap in de badkamervloer verwerkt. Bovendien zijn deze strakke douchebakken ook nog eens heel veilig, onderhoudsvriendelijk en in vele maten en (tegel)kleuren leverbaar.

Kiest u voor een antislip uitvoering, dan wordt de kans op uitglijden in de douche tot een minimum beperkt. En dat maakt douchen op zo’n supervlakke douchebak extra veilig. Ontdek alle voordelen van supervlakke douchebakken van Villeroy & Boch of Bette zelf in de showroom van Sanidrõme ter Laak!

Heel easy die douchegoot!

De douchegoot heeft een ware badkamerrevolutie veroorzaakt. Want kwaliteit en design van een betegelde douchevloer komen samen waar het water wegloopt. Easy Drain is de douchegoot die bewezen heeft hier dé specialist in te zijn. Met deze douchegoot bent u verzekerd van een waterdichte doucheafvoer, mits vakkundig geïnstalleerd door de installateurs van Sanidrõme ter Laak. Een Easy Drain douchegoot is eenvoudig te reinigen en leverbaar in vele lengte- en breedtematen met keuze uit diverse rvs roosters en trendy finishes zoals mat zwart, koper of brons. Wilt u meer weten over een Easy Drain douchegoot? Maak dan een afspraak met één van de badkamerspecialisten van Sanidrõme ter Laak!

Alle Sanidrõme showrooms