Paneelradiatoren

Traditionele verwarming in een modern jasje

Paneelradiatoren. Wie kent deze klassieke verwarming niet? Paneelradiatoren staan alom bekend als basisverwarming voor alle vertrekken in de woning. Deze traditionele warmtebronnen hebben inmiddels een onopvallende, eigentijdse look gekregen dankzij een vlakke voorplaat, design thermostaatknop en een mooie afwerking met structuurlak. De vakkundige installateurs van Sanidrõme ter Laak zorgen ervoor dat het leidingwerk van deze moderne paneelradiatoren ook nog eens vakkundig uit het zicht wordt weggewerkt.

{{sanidrome:gallery id=1 type=5}}

Elektrische paneelradiatoren

Paneelradiatoren zijn er in verticale, horizontale en plint uitvoeringen. Allemaal met een onopvallend, tijdloos uiterlijk zonder overbodige franje. Met de toenemende vraag naar elektrische verwarming heeft Sanidrõme ter Laak ook het aanbod elektrische paneelradiatoren geüpdate. Het volledige assortiment beschikt voortaan over een elektrische regeling met onder andere weekprogrammering en openraamdetectie. Hiermee zorgt Sanidrõme ter Laak voor maximaal warmtecomfort met minimaal energieverbruik in uw gehele woning.

{{sanidrome:gallery id=2 type=2}}

Verwarmen en zelfs koelen!

Duurzame technologieën laten paneelradiatoren tegenwoordig niet alleen verwarmen maar ook koelen. Dé oplossing in bijvoorbeeld de slaapkamer tijdens koele winters en warme zomers! Sanidrõme ter Laak geeft u graag meer advies over de moderne paneelradiatoren van Vasco met dit soort nieuwste verwarmingstechnieken voor uw nieuwe badkamer, toilet of andere vertrekken in uw woning. Maak dus een afspraak in onze showroom voor vakkundige informatie over verwarmen met paneelradiatoren.

Alle Sanidrõme showrooms