Whirlpools

Een whirlpool bad vol bubbels

Een wellness bad is niet compleet zonder whirlpool systeem. Zachte massage door warm water stralen en bubbels in een whirlpool bad hebben een positief effect op uw lichaam en geest: spieren ontspannen, doorbloeding en stofwisseling worden gestimuleerd en stress maakt plaats voor een relaxed gevoel en nieuwe energie. Alle whirlpool systemen in de bubbelbaden bij Sanidrõme van de Ven bieden deze aangename wellness beleving om volledig tot rust te komen en uzelf weer helemaal op te laden.

Welk whirlpoolsysteem kiest u?

Om het juiste bubbelbad te kunnen kiezen, zet Sanidrõme van de Ven de belangrijkste whirlpool systemen alvast voor u op een rijtje:

  • AirPool: De werking van een AirPool is gebaseerd op luchtmassage. Duizenden sprankelende luchtbelletjes worden vanuit de bodemjets het bubbelbad ingeblazen en verdeeld. Deze bubbels zorgen voor een vitaliserende massage en maken vastzittende spieren weer los.
  • HydroPool: In een HydroPool komen stevige waterstralen vanuit de waterjets via de zijkant het bubbelbad in. Deze krachtige stralen geven uw lichaam en spieren een doelgerichte watermassage en stimuleren uw stofwisseling.
  • CombiPool: Deze combinatie van een Air- en HydroPool is een alleskunner. Luchtjets vanuit de bodem en waterjets vanuit de zijkant van het bad zorgen voor een complete massage van uw lichaam. Spanningen verdwijnen en uw doorbloeding wordt gestimuleerd. Indien gewenst ook met intervalfunctie. Een CombiPool zorgt zo dus voor ontspanning en verwennerij van top tot teen!

Extra wellness opties in uw whirlpool bad

De Air-, Hydro- en CombiPool whirlpool systemen zijn bij Sanidrõme van de Ven verkrijgbaar als instapmodel, in luxere baden met comfortabele wellness opties en zelfs in vrijstaande baden. Optioneel kunnen deze whirlpool baden worden uitgebreid met fluisterstille ‘whisper’ jets, extra jets voor massage van uw rug en/of voeten of met ‘active’ jets voor een intensieve massage zoals van een echte masseur. Voor wie het design graag minimalistisch houdt, zijn de bijna verborgen ‘invisible’ jets in een Quaryl bad een goede keuze. Sanidrõme van de Ven heeft whirlpool systemen in baden van Villeroy & Boch Wellness en Xenz in het assortiment. Bovendien is Sanidrõme Selected Dealer van Villeroy & Boch Wellness. Maak dus een afspraak met één van de badkameradviseurs van Sanidrõme van de Ven want die kan u alles over deze wellness baden vertellen.

Bel naar de showroom

Alle Sanidrõme showrooms