Welkom in de betere badkamer

Welkom bij Sanidrõme van de Ven. Uw badkamerspecialist. Wij helpen u graag van A tot Z om uw droombadkamer te realiseren. Van persoonlijk advies met een 3D badkamer ontwerp tot aan de vakkundige installatie door onze eigen vakmensen. Wij begeleiden het hele traject en u ervaart het gemak van één aanspreekpunt. Laat u uitgebreid inspireren op onze website of kom langs in onze showroom en ontdek de betere badkamer.

Badkamerinspiratie begint bij u thuis

Heeft u plannen voor een nieuwe badkamer? Een leuke uitdaging waarbij het opdoen van badkamerinspiratie en ideeën een belangrijke start is. Op de website van Sanidrõme van de Ven vindt u een greep uit ons assortiment met kwaliteitsmerken sanitair en tegels, de laatste trends en noviteiten én verschillende voorbeeldbadkamers, welke door ons zijn gerealiseerd. Ook kunt u eenvoudig zelf aan de slag met het maken van een moodboard, zodat u de rode draad ontdekt welke badkamerstijl bij u past. Ook kunt u spelen met de beschikbare ruimte van uw badkamer met de Sanidrõme ontwerptool om te zien wat mogelijk is. En kunt u ons inspiratiemagazine BadkamerBreed downloaden of ophalen in onze showroom.

Inspiratie opdoen in de showroom met persoonlijk advies

U bent van harte welkom om inspiratie op te doen in onze badkamershowroom. Wilt u een persoonlijk adviesgesprek? Maak dan een afspraak met één van onze badkameradviseurs. Laat u inspireren door de verschillende badkamer- en toiletopstellingen en tegelpresentaties én krijg uitgebreid advies met een 3D ontwerp van uw nieuwe badkamer. 

Inclusief vakkundige installatie door onze eigen vakmensen

Bij Sanidrõme van de Ven kunt u rekenen op vakmanschap. Onze vakbekwame badkamermonteurs installeren uw badkamer vakkundig, zodat u er vele jaren van kunt genieten. Ook tijdens het traject van oriënteren, kiezen en ontwerpen denken wij als badkamerinstallateur met u mee over hoe uw badkamerwensen technisch uitgevoerd kunnen worden, zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Bekijk het assortiment met kwaliteitsmerken bij Sanidrõme van de Ven

Op onze website en in onze showroom vindt u kwaliteitsmerken sanitair en tegels, zoals:

publicatiedatum: 19 feb 2024

Alle Sanidrõme showrooms