Over Sanidrõme Vis

Uw badkamer verbouwen doet u met Sanidrõme Vis in De Lier

Daar waar de badkamer vroeger niet meer dan een wasruimte was, is het nu dé ruimte in huis om in te ontspannen en uitgebreid aandacht te geven aan persoonlijke verzorging. Herkent u dit? Wilt u uw badkamer verbouwen om nog meer comfort toe te passen, zodat u ongestoord tot rust kunt komen? Bij het badkamer verbouwen en badkamer ontwerpen houdt Sanidrõme Vis rekening met design, maar functionaliteit en de zekerheid van een vakkundige badkamer installatie en afwerking zijn daarbij even zo belangrijk.

Historie badkamerspecialist Sanidrõme Vis

Bij Vis is iedereen nauw verweven met het gerenommeerde familiebedrijf. De tweede generatie Vis runt inmiddels het bedrijf. Door de jaren heen is Sanidrõme Vis uitgegroeid tot een allround installatiebedrijf met badkamershowroom.

A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels

Sanidrõme Vis houdt de assortimentsontwikkelingen op het gebied van badkamers, sanitair en badkamertegels nauwlettend in de gaten. Als badkamerspecialist kijken we met de kritische ogen van onze klant en de ervaring als vakman, want wij willen zeker weten dat wij voor u kwaliteit in huis halen. Dat is ook de reden dat wij uitsluitend A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels voeren.

Badkamer verbouwen van A tot Z

In de inspirerende showroom van Sanidrõme Vis staan diverse opstellingen voor de badkamer, toiletruimte en wellness ruimte. Vanuit onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van de badkamer verbouwen creëren wij op basis van uw persoonlijke wensen, beschikbare ruimte en budget de badkamer, toiletruimte of wellness ruimte die het beste bij u past. Tot in het kleinste detail. Vertrouw bij het badkamer verbouwen op uw Sanidrõme badkamerspecialist die u kan adviseren, de betere badkamer ontwerpt in 3D en deze ook nog eens vakkundig kan installeren. In dit hele traject van badkamer verbouwen begeleidt Sanidrõme Vis u van A tot Z en heeft u één aanspreekpunt.

Badkamers voor de regio Naaldwijk, Den Hoorn, Maasland en Delft

Uiteraard is Sanidrõme Vis niet alleen in de gemeente De Lier actief. Wij leveren en installeren complete badkamers en sanitair ook o.a. in de regio Naaldwijk, Den Hoorn, Maasland en Delft.

Installatiebedrijf Vis

Naast complete badkamers kunt u bij Sanidrõme Vis, onderdeel van Installatiebedrijf Vis, ook terecht voor centrale verwarming, duurzame energie, zonne-energie, warmtepompen, hete luchtverwarming, vloerverwarming, loodgieterswerk, dakwerk, riolering, gas- en waterinstallaties, airconditioning, en ventilatietechniek. Al ruim 44 jaar bewijst Installatiebedrijf Vis iedere dag opnieuw dat gedrevenheid en vakmanschap de basis zijn voor succesvol ondernemerschap.

Het allround installatiebedrijf is een echt familiebedrijf, gekenmerkt door persoonlijk contact en hoge betrokkenheid. Door onze kennis en jarenlange ervaring zijn wij een volwaardige speler in de vele disciplines van de installatiewereld. Bezoek voor meer informatie de website: vis-bv.nl

Alle Sanidrõme showrooms