Dealerschappen Sanidrõme Vis

Dealerschappen van Sanidrõme Vis

Sanidrõme Vis is Villeroy en Boch Sanitair en Wellness Selected Dealer, Villeroy en Boch Tegels Selected Dealer, Geberit AquaClean Partner, Sunshower Dealer en LoooX Tailor-Made Dealer.

Villeroy en Boch Sanitair en Wellness Selected Dealer

Dankzij de vakkennis, ervaring, goede service en het gevarieerde en ruime showroomaanbod van Villeroy en Boch badkamer producten, zoals wastafels, baden, douchevloeren, meubels en andere badkamerbenodigdheden, behoort Sanidrõme Vis tot de Villeroy & Boch Sanitair en Wellness Selected Dealers.

Villeroy en Boch Tegels Selected Dealer

Als Villeroy & Boch Tegels Selected Dealer presenteren wij een ruim aanbod tegels in onze showroom. Wij zijn geselecteerd, omdat we voldoen aan de strenge eisen die Villeroy en Boch stelt om haar kwaliteit te garanderen. U krijgt hierdoor het beste advies dat aansluit op uw persoonlijke wensen en behoeften.

Geberit AquaClean Partner

Om u goed te kunnen adviseren over de Geberit AquaClean douchewc, worden wij als Geberit AquaClean Partner jaarlijks getraind. Daarnaast tonen wij een Geberit AquaClean presentatie in onze badkamer showroom, waardoor u de voordelen kunt zien van het gebruik van de Geberit AquaClean douche wc.

Sunshower Dealer

Sanidrõme Vis is uw Sunshower Dealer vanwege onze uitgebreide kennis, presentatie in de showroom van een werkende Sunshower en vakkundige installatie door onze eigen vakmensen. Kom een Sunshower zelf testen bij Sanidrõme Vis. 

LoooX Tailor-Made Dealer

Ontdek en beleef LoooX badkamermeubelen bij Sanidrõme Vis als officiële LoooX Tailor-Made Dealer! Wij beschikken in onze showroom over een ruim LoooX assortiment. Onze adviseurs helpen u bij het kiezen van LoooX producten en infomeren u graag over de maatwerkmogelijkheden.

Alle Sanidrõme showrooms