Sanidrõme Hardeman pakt uit tijdens de Sanidrõme Eindejaarsweken van 15 november tot en met 31 december. Samen met de kwaliteitsmerken Sealskin, Sphinx, Geberit en Laguna biedt Sanidrõme u interessante eindejaarsacties.
lees meer
Zwarte tegels, zwarte muren, zwarte waskommen en zwarte kranen; het gebruik van zwarte elementen in de badkamer is een duidelijk zichtbare trend. Het traditionele wit en chroom maakt plaats voor zwarte accenten.
lees meer
De Deense designer Cecilie Manz ontwierp voor Duravit de badkamercollectie Luv.
lees meer
In juni hield Sanidrõme op Facebook een winactie, waarbij men een complete toiletmetamorfose kon winnen. En de winnaar is bekend!
lees meer
De badkamer trend van dit moment is het bad eruit en een douchecabine erin.
lees meer
Een droombadkamer: wie wil dat nou niet? Daarom geven badkamerspecialist Jolanda van Sanidrõme én vtwonen styliste Femke je in vijf video’s een heleboel praktische tips om je op weg te helpen.
lees meer
Op vtwonen.nl/jouwdroombadkamer kon men kans maken op een Sanidrõme badkamercheque t.w.v. €10.000,-. De gelukkige winnaar is Henk de Kruijf. Bekijk hier deel 1 (van 3) van de badkamermetamorfose video.
lees meer
Inmiddels is de oude badkamer van Henk (winnaar badkamercheque) eruit gesloopt en is Sanidrõme gestart met de bouw van zijn nieuwe badkamer. Nieuwsgierig? Bekijk hier deel 2 (van 3) van de badkamermetamorfose video.
lees meer
De verbouwing bij Henk (winnaar badkamercheque) is inmiddels klaar en vtwonen stylist Femke gaat aan de slag met de styling van de badkamer. Ben jij nieuwsgierig? Bekijk hier deel 3 (van 3) van de badkamermetamorfose video.
lees meer