Badkamer verbouwen: Stappenplan

Uw badkamer verbouwen doet u met Sanidrõme Papendrecht

Een nieuwe badkamer uitzoeken of uw badkamer renoveren is een leuke uitdaging. Naast een ruime keuze aan stijlen, kleuren, materialen, sanitair en tegels mag u ook de technische aspecten van een badkamerverbouwing niet vergeten. Sanidrõme Papendrecht heeft alles in huis om u daarbij te ontzorgen en regelt alles voor u van A tot Z:

  • Inspiratie opdoen online of in onze showroom
  • Adviesgesprek met een Sanidrõme badkamerexpert
  • Ontwerp in 3D van uw nieuwe badkamer
  • Vakkundige installatie van uw nieuwe badkamer door de eigen vakmensen van Sanidrõme Papendrecht

U begint natuurlijk met oriënteren en inspireren

Een nieuwe badkamer begint natuurlijk met oriënteren. Online via websites en social media, maar ook door badkamershowrooms te bezoeken, magazines en folders te bekijken en familie of vrienden te raadplegen. Laat u inspireren en bekijk onze voorbeeldbadkamers of maak online een moodboard. Een must-have is het Sanidrõme badkamer inspiratiemagazine BadkamerBreed vol met badkamer- en toiletinspiratie, trends, noviteiten en rapportages. Haal hem gratis op in onze showroom of download de online versie.

Om u vast op weg te helpen kunt u zelf aan de slag om een badkamerontwerp te maken, en te spelen met de beschikbare ruimte, met behulp van de online Sanidrõme badkamerplanner.   

Stappenplan: van advies naar genieten in 7 stappen

Om u een goed beeld te geven wat een badkamerrenovatie bij Sanidrõme Papendrecht inhoudt, hebben wij voor u een stappenplan uitgewerkt.

Stap 1: Adviesgesprek

Om meer de diepte in te gaan, maakt u een afspraak met een Sanidrõme badkameradviseur. Zij luisteren naar uw wensen en nemen u mee in alle mogelijkheden om uw droombadkamer te realiseren. Na het eerste kennismaking in onze showroom, komen wij naar u thuis om te kijken wat bij u de mogelijkheden en wensen zijn.

Stap 2: Badkamerontwerp

Na het bezoek aan huis, krijgt u van ons een indicatie van de kosten, van uw nieuwe badkamer. Daarna gaan we voor u aan de slag met een 3D ontwerp, zodat u een realistisch beeld krijgt van uw nieuwe badkamer. U krijgt diverse mgelijkheden te zien.

Stap 3: Ontwerp en offerte

We maken een afspraak met u in de showroom van Sanidrõme Papendrecht, om met u de tekeningen en kosten te bespreken. Hier nemen we ruim de tijd voor, het is immers een hele aanschaf en we willen dat deze geheel naar wens is. Natuurlijk geven we dan ook advies over de diverse mogelijkheden.

Stap 4: Kleuren en materiaal

Zodra u alles heeft uitgezocht, komen we met de kleuren- en materiaalstalen bij u thuis om in uw eigen woonomgeving te zien of dit passend is bij uw voorkeuren.

Stap 5: Planning

Bij akkoord gaan we over tot het inplannen van de werkzaamheden en onze vakmensen en zorgen wij dat alles voor u besteld wordt.

Stap 6: Voorbereidende werkzaamheden

Alles wordt vooraf goed afgeplakt en ook na de verbouwing netjes opgeleverd. De verbouwing van een badkamer duurt gemiddeld 2 à 3 weken.

Stap 7: Oplevering van uw nieuwe badkamer

Elke dag (tijdens de verbouwing) komt Theo Riske bij u thuis om de verbouwing te volgen en met u te overleggen of alles naar wens verloopt. Als alles gereed is, volgt de oplevering en kunt u genieten van uw droombadkamer!

  • Coornhertstraat 18
    Papendrecht
  • 078-6475940

Alle Sanidrõme showrooms