Perfect liggen, optimaal genieten

Baden in warm water is voor veel mensen het ultieme moment voor ontspanning. Om optimaal te genieten van een warm bad, stemt Sanidrõme Papendrecht uw bad helemaal op uw persoonlijke wensen af. Daarvoor is keuze te over. Van rechthoek, ovaal of hoekbad tot éénpersoons solo ligbad of tweepersoons duobad en een badkuip met vlakke douchezone. En van een trendy vrijstaand bad of half vrijstaand bad tot een extra diep bad met optimaal ligcomfort. Ook qua materiaal, afmeting, stijl en zelfs kleur kunt u bij Sanidrõme Papendrecht alle kanten op.

{{sanidrome:gallery id=1 type=3}}

Wilt u een vrijstaand bad of ruimte besparen?

Een grotere badkamer stelt bijna geen grenzen aan uw badwensen. Een vrijstaand bad is bijvoorbeeld een populaire eyecatcher in zo’n royale badkamer of slaapkamer. Een vrijstaand bad krijgt nog meer uitstraling als u kiest voor een bad in kleur of met sfeervolle verlichting rondom. Een groot duobad biedt ontspannen badcomfort voor u en uw partner tegelijk. Een half vrijstaand bad is het ideale bad voor wie een bad met vrijstaande uitstraling wil maar ook rekening houdt met de beschikbare ruimte. In kleinere badkamers zijn baden die in een hoek geplaatst kunnen worden of met een afgeschuinde zijde een ideale, ruimtebesparende oplossing. Zo blijft er voldoende bewegingsvrijheid over.

{{sanidrome:gallery id=3 type=2}}

Baden met comfortabele opties

Uw badcomfort kan worden uitgebreid met veel aangename opties. Wat denkt u van een badgreep om veilig in en uit bad te stappen? Of een badplank voor uw tablet of wijnglas? Of een badkussen voor uw nek of als voetensteun? (Kleur)verlichting in of onder het bad zorgt voor extra sfeer en een positief effect op uw geestelijke welzijn. En wat dacht u van een bubbelbad? De meeste baden bij Sanidrõme Papendrecht zijn ook verkrijgbaar als comfortabele whirlpool voor nog meer badplezier en maximale ontspanning. Zo wordt uw badkamer uw privé wellness oase thuis. U bent van harte welkom in onze showroom om de comfortabele baden van Villeroy & BochBette en Xenz te ontdekken én om daar ook alvast even in te gaan liggen. Want alleen door proefliggen ontdekt u pas echt welk bad voor u het meest comfortabel is.

{{sanidrome:gallery id=4 type=4}}

  • Coornhertstraat 18
    Papendrecht
  • 078-6475940

Alle Sanidrõme showrooms