Over Sanidrõme Papendrecht

Uw badkamer verbouwen doet u met Sanidrõme Papendrecht in Papendrecht

Daar waar de badkamer vroeger niet meer dan een wasruimte was, is het nu dé ruimte in huis om in te ontspannen en uitgebreid aandacht te geven aan persoonlijke verzorging. Herkent u dit? Wilt u uw badkamer verbouwen om nog meer comfort toe te passen, zodat u ongestoord tot rust kunt komen? Bij het badkamer verbouwen en badkamer ontwerpen houdt Sanidrõme Papendrecht rekening met design, maar functionaliteit en de zekerheid van een vakkundige badkamer installatie en afwerking zijn daarbij even zo belangrijk.

Historie badkamerspecialist Sanidrõme Papendrecht

Theo Riske heeft ruim 30 jaar ervaring met interieurarchitectuur en complete verbouwingen. De laatste jaren heeft hij zich ook gericht op verkoop van badkamers en sanitair. Toen hij de gelegenheid kreeg een showroom van Sanidrõme te openen, heeft hij deze kans met beide handen gegrepen. De werkwijze van Sanidrõme Papendrecht is persoonlijk. Het aanschaffen van een nieuwe badkamer moet een feestje zijn! Ook tijdens de planning en uitvoering is er dagelijks contact, zodat u ontzorgd wordt. 

A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels

Sanidrõme Papendrecht houdt de assortimentsontwikkelingen op het gebied van badkamers, sanitair en badkamertegels nauwlettend in de gaten. Als badkamerspecialist kijken we met de kritische ogen van onze klant en de ervaring als vakman, want wij willen zeker weten dat wij voor u kwaliteit in huis halen. Dat is ook de reden dat wij uitsluitend A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels voeren.

Badkamer verbouwen van A tot Z

In de inspirerende showroom van Sanidrõme Papendrecht staan diverse opstellingen voor de badkamer, toiletruimte en wellness ruimte. Vanuit onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van de badkamer verbouwen creëren wij op basis van uw persoonlijke wensen, beschikbare ruimte en budget de badkamer, toiletruimte of wellness ruimte die het beste bij u past. Tot in het kleinste detail. Vertrouw bij het badkamer verbouwen op uw Sanidrõme badkamerspecialist die u kan adviseren, de betere badkamer ontwerpt in 3D en deze ook nog eens vakkundig kan installeren. In dit hele traject van badkamer verbouwen begeleidt Sanidrõme Papendrecht u van A tot Z en heeft u één aanspreekpunt.

Badkamers voor de regio Alblasserdam, Zwijndrecht, Dordrecht, Barendrecht en Hendrik Ido Ambacht

Uiteraard is Sanidrõme Papendrecht niet alleen in de gemeente Papendrecht actief. Wij leveren en installeren complete badkamers en sanitair ook o.a. in de regio Alblasserdam, Zwijndrecht, Dordrecht, Barendrecht en Hendrik Ido Ambacht. 

  • Coornhertstraat 18
    Papendrecht
  • 078-6475940

Alle Sanidrõme showrooms